BMF Епизод 7, ИЗТЕЧЕН от STARZ, потвърждава 50 Cent, Ето отложената дата на пускане

' БМФ „или „Семейства на черната мафия“ е американски криминален драматичен телевизионен сериал, който проследява семейство, известно като Семейството на черната мафия, което управлява организация за пране на пари и наркотици. Той е базиран на реалния живот на двама братя от Детройт – Деметриъс „Биг Мич“ Фленори и Тери „Югозапад Т“ Фленори.

Това е сериал за любовта, семейството, престъпността и капитализма, всички в преследването на американската мечта.

Премиерата на Black Mafia Family беше по Starz на 26 септември 2021 г. Освен това вече беше подновен за сезон 2.Семеен актьорски състав на Черната мафия

Black Mafia Family е режисиран от Таша Смит и Солван Наим и създаден от Ранди Хъгинс.

Продуциран е от продуцентите Къртис Джаксън, Ранди Хъгинс, Тери Коп, Антъни Уилсън и Ан Клементс.

Семейство на черната мафия, епизод 7 отложен

Black Mafia Family епизод 6 беше пуснат на 31 октомври, неделя, и беше озаглавен „Строго бизнес“. Новите епизоди на шоуто обикновено се пускат на седмична база. Но BMF епизод 7 се забавя леко, с още една седмица. Очакваше се да излезе на 7 ноември 2021 г., но не е така.

Black Mafia Family, епизод 7, дата и заглавие

BMF епизод 7 е озаглавен „Всичко в семейството“. Излиза на 14 ноември 2021 г., неделя. В този епизод ще гостува британският актьор Ерик Кофи Абрефа.

Епизод 8, озаглавен „Кралят на Детройт“, ще излезе на 21 ноември 2021 г. Епизод 8 ще бъде последният епизод от първия сезон на Black Mafia Family.

Прочетете също: Мандалорски сезон 3: Ще се завърне ли Джина Карано с Педро Паскал

Защо Черната мафия Семеен епизод 7 се отлага?

Очакваше се BMF епизод 7 да бъде излъчен на 7 ноември, но създателите решиха да не го направят и отложиха пускането със седмица. Сега излиза на 14 ноември. Това е така, защото създателите искаха финалът да съвпадне с премиерата на  Power Book II: Ghost, сезон 2.

С излизането на BMF епизод 7 с една седмица закъснение, финалният епизод, т.е. епизод 8 на Black Mafia Family, ще излезе точно преди премиерата на Ghost сезон 2, на 21 ноември 2021 г.

По този начин няма да им се налага да поддържат много дълга разлика между последния и последния епизод на шоуто.

Въпреки че Black Mafia Family и вселената на Power не са свързани, много от феновете са общи. Това е част от стратегията за поддържане на интереса им.

Черната мафия Семейство, епизод 7 Трейлър

Можете да разгледате трейлъра на Black Mafia Family Season 1 Episode 7 тук-

Промоцията изглежда много интересна и сме сигурни, че този предпоследен епизод ще бъде страхотен и перфектната настройка за последния епизод, който със сигурност ще ни взриви умовете за последен път преди сезон 2!