Blue Bloods Сезон 12 Епизод 4 Дата на излизане и Резюме на Епизод 3

Синя кръв Сезон 12, епизод 4, е готов за пускане! Ще се излъчи на 22 октомври 2021 г. по CBS. Той е озаглавен „Истинско синьо“.

Освен това, датата на пускане на епизод 5 също е потвърдена. Епизод 5 от сезон 12 на Blue Bloods ще излезе на 5 ноември 2021 г., като се пропуска една седмица между тях. Епизод 5 се нарича „Добри намерения“.

СИНЯ КРЪВ СЕЗОН 12 ЕПИЗОД 3 РЕЗЮМЕ

Blue Bloods сезон 12, епизод 3, озаглавен „Защитни инстинкти“, се излъчи на 15 октомври 2021 г. и ни даде доста голям намек за това какво ще последва през целия епизод.В епизод 3 детективите Дани Рейгън и Мария Баез разследват още едно убийство. Този път това е разносвач на ресторант, Зиад. Той почина от 3 куршумни рани в гърдите и беше открит от съпругата и сина си, които стигнаха до мястото на инцидента, като проследиха телефона му, след като той не отговаряше.

Дани и Мари стигат до местопрестъплението и при разследването установяват, че в целия случай е замесен джип.

Обрат на сюжета се случи в края на епизода, когато започват да спекулират, че синът може да е замесен в смъртта на собствения си баща. И кое е по-лошото? Съпругата може да го прикрива.

Това ни кара да се съмняваме в морала и семейните ценности, какво прави една жена, когато трябва да избира между съпруга си и сина си? Има ли наистина правилен избор тук? Изборът на едно пред другото прави ли я лош човек? Или всеки вариант ще бъде също толкова лош и сърцераздирателен?

Истината тепърва ще бъде разкрита от детективите, докато разследването продължава.

Дани също все още се бори със смъртта на брат си и съпругата си, което го кара да бъде прекалено закрилящ сина си, който самият е полицай. Джеймс Рейгън обаче не е от хората, които лесно се отдръпват от задълженията си и предизвикателствата.

ЕПИЗОД 4 СИНОПСИС

Все още няма предпоставка за епизод 4, така че изглежда, че може да се наложи да изчакаме, докато Blue Bloods сезон 12, епизод 4, излезе на 22 октомври 2021 г., за да видим какво се очаква за тези детективи от Ню Йорк!

Заглавието „True Blue“ също не ни дава твърде много идея, така че феновете са свободни да измислят най-смелите възможни теории относно сюжета за епизод 4!

Всичко, което знаем, е, че ще бъде наситено с екшън и изпълнено с драма, точно както зрителите харесват и се надяват да бъде!

СИНЯ КРЪВ ПАУЗА

Както беше споменато по-рано в статията, епизод 5 от сезон 12 на Blue Bloods ще излезе след кратка почивка от една седмица. Така че след епизод 4, можете да очаквате кратка едноседмична пауза, докато шоуто се поднови на 5 ноември 2021 г.!

Прочетете също: Наследство Сезон 4 Епизод 2 Дата на излизане, промоция и спойлери

СИНЯТА КРЪВ СЕЗОН 12 КАТОРИ

  • Дони Уолбърг като детектив Дани Рейгън
  • Бриджит Мойнахан като ADA Ерин Рейгън
  • Уил Естес като офицер/сержант Джейми Рейгън
  • Лен Кариу като комисар Хенри Рейгън
  • Том Селек като комисар Франк Рейгън
  • Дженифър Еспозито и детектив Джаки Куратола
  • Сами Гейл като Ники Рейгън-Бойл
  • Ейми Карлсън като Линда Рейгън
  • Мариса Рамирес като детектив Мария Баез
  • Ванеса Рей като офицер Редактиране на „Еди“ Янко-Рейгън