Блейк Лайвли МРАЗИ Гал Гадот за флиртуването с Райън Рейнолдс в Red Notice

Блейк Лайвли която е известна с ролята си в The Sisterhood of the Pants като Бриджит Вриланд в момента е свързана със славата на детектив Пикачу Райън Рейнолдс . Двойката винаги е поддържала лична връзка от самото начало и до такава степен, че сватбените им снимки не се пускат до днес. Двойката има и три деца заедно. Но появата на слух за разрив ги привлече в светлината на прожекторите. Преди да го обсъждаме допълнително, нека хвърлим светлина върху връзката им и всичко, което знаем за нея.

Червено известие и слухът

Но наскоро Райън Рейнолдс се сдвои с Дуейн Джонсън и Гал Гадот за филм със заглавие Червено известие . Актьорът изглежда поддържа доста добра връзка с колегите си и те често обсъждат дъщерите си, както казва Райън Рейнолдс. Сдвояването породи някои слухове за флирт на Райън и Гал, което доведе до голяма неприязън от страна на Блейк Лайвли.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Райън Рейнолдс (@vancityreynolds)

Истината

Въпреки това, няма потвърждение на слуховете и дори двамата актьори да флиртуваха, връзката между партньорите на зеления фенер е достатъчно силна, за да се справи с нея и към момента всичко изглежда доста нормално и положително между актьорите. Райън дори беше видян да споделя историята за първия ход, направен от него по отношение на звездата на клюкарката и как в крайна сметка бяха заедно, след като бяха приятели от година и половина. Така че не се очакват негативни новини от двойката и засега няма за какво да се притеснявате.