Блейк Лайвли е готова да се завърне, тъй като дългият съботен отпуск на Райън Рейнолдс приключва

Най-накрая съботният отпуск на Райън Рейнолдс приключи. Изглежда звездата е готова да се завърне в индустрията. Отпускът на Райън Рейнолдс беше шок за феновете му. Но наскоро чухме това Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли работят върху DCEU проект. Връщат ли се двамата в индустрията? Наистина ли са верни слуховете? Останете с нас, за да знаете всичко за това, само тук долу.

Райън Рейнолдс с дългогодишна събота

Миналата година, в средата на октомври, Райън Рейнолдс обяви за актьорския си отпуск. Изглежда актьорът е бил изтощен от работата си. Освен това той не успя да достави много на семейството си. Работата винаги го държеше на различни места. Усещаше, че се отделя от семейството си. Така че почивката му беше необходима. Прекъсването му от актьорската кариера беше огромен шок за феновете му. Последният му филм ' Червено известие “, беше пуснат миналата година през декември на гигантската платформа на Нетфликс .В ексклузивно интервю Райън разказа за своя отпуск. Той беше напълно увлечен от своите филми и предавания. Той иска да се съсредоточи повече върху децата си. Наскоро чухме за Червено известие, част 2 . Изглежда, че продукцията планира продължение на филма. Очевидно те искат старият актьорски състав да се върне на сцената. Райън Ренолдс представи изключително представяне в скорошния си филм на Netflix. Изглежда, че актьорският отпуск на Райън скоро ще приключи.

Блейк Лайвли ще се завърне в индустрията

Силовата двойка, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са женени повече от 9 години. Те са известни със своята огромна химия и любовна връзка. Двамата винаги са били един до друг. Блейк също беше изненадан от решението на Райън. Но най-накрая тя разбра чувствата на съпруга си и реши да го подкрепи в решението му.

Двойката си взе кратка почивка от работата си. Но от време на време получаваме уютни снимки на тях. Изглежда, че се наслаждават на извънпериода. Те посвещават необходимото време на децата си и се наслаждават максимално на почивката си. Двойката споделя три дъщери, а именно Джеймс, Инес и Бети. Феновете с любопитство очакват да видят завръщането им в индустрията. Но кога ще се случи?

Чухме някои слухове, които казват, че двамата скоро ще се завърнат в индустрията. Не само това, но има някои слухове, които казват, че се завръщат към франчайза на DC. Подробностите за проекта все още са поверителни. Засега двамата мълчаха за слуховете. Но можете да очаквате да чуете от тях наистина скоро. Определено ще ви актуализираме повече за това, веднага щом получим нещо ново по тази тема. Това е всичко засега, за да получавате повече актуализации за най-новите клюки и предавания за знаменитости, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиБлейк Лайвли DCEU Нетфликс Червено известие Райън Рейнолдс