Блейд Рънър Черен лотос, епизод 4 „Ловът на кукли“ Ефирна дата и спойлери

Въведение

Възраждане на изгубения франчайз на Блейд Рънър несъмнено беше задача, която можете да наречете нещо рисковано за всички фактори, свързани с нея. Но след успеха на всеки епизод, можем да кажем, че може би просто си струва риска. По-ранните три епизода на това шоу успяха да създадат атмосферата за невероятна история успешно. В предстоящия Blade Runner Black Lotus Episode 4, Elle ще започне да прави своя ход, за да унищожи проекта, който прави репликанти, но точно преди да направи това, тя трябва да преодолее кризата на идентичността си и да се помири с нея. И така, за днешната тема ще разгледаме всичко, което трябва да знаете за Епизод 4.

В предстоящия епизод на Blade Runner Black Lotus истинската самоличност на Elle ще бъде разкрита пред нея. Доколкото можем да предположим, Ел ще се окаже като още един репликант. Този факт може просто да я направи по-решителна и да я мотивира да прекрати целия процес, който действа от сянка.

Очаквана дата на пускане на Blade Runner Black Lotus, епизод 4

Ел открива, че някой следи внимателно всяко нейно движение. И така, тя има ли нови съперници сега? Кой точно следи нейните действия? Blade Runner Black Lotus Episode 4 ще бъде достатъчен, за да отговори на всички наши любопитства. Епизод 4 има планирана дата на излизане на 28тиноември тази година. Можете да гледате последния епизод, както и предишните епизоди в Adult Swim Network. От друга страна, Crunchyroll също ще излъчи предстоящия епизод на това шоу.

Резюме на предишния епизод

Предишният епизод или третият епизод на Blade Runner Black Lotus показва това. Ел стана и видя, че е навън в апартамента на Джоузеф. Джоузеф я информира, че я е спасил от ситуацията, в която полицията я преследва снощи. След това Elle разпита Джоузеф дали тя също е репликант. Тъй като не беше сигурен, Джоузеф я направи няколко теста и след като видя, че всички резултати са отрицателни, той зададе последния си въпрос на Elle. Той я попита дали някога е била влюбена.

Прочетете също: Пол Бетани ще се появи като визия в Agatha House of Harkness, Тайната камея е ПОТВЪРДЕНА!

Очакван сюжет за Blade Runner Black Lotus, епизод 4

Блейд Рънър Черен лотос, епизод 4, е озаглавен „Ловът на кукли“. В предстоящия епизод двама партньори Ел и Джоузеф ще се придвижат към мисията си с интелигентността, която са натрупали досега. След като дешифрира кодираната информация на устройството, Ел открива, че Хупър и Банистър са участвали пряко в разработването на репликантите, които ще се подчиняват на човешките същества. Тийзърът на  Епизод 4 представя, че Ел се е разпаднала, след като е познала истинската си същност. Тя изкрещя на Джоузеф, твърдейки, че сега е открила произхода зад самоличността си.

В този епизод ще открием, че Ел е един от многото субекти, които са били в лабораторията, които е било планирано да се направи като репликант. Епизод 4 също ще покаже решимостта на Elle да сложи край на целия проект, който експериментира върху хора и ги прави репликирани като андроиди.