Blade Runner Black Lotus, епизод 11, дата на пускане, промоция и спойлери

В аниме сериала са останали само още няколко епизода. Блейд Рънър Черен лотос скоро ще пусне своя 11-ти епизод. Феновете са наистина емоционални, тъй като шоуто наближава своя край. Екшънът и драмата се удвоиха и зрителите нямат търпение да видят края на приказката. Какво носи за нас Епизод 11? Кога ще излезе? Какъв е сюжетът на Епизод 11? Е, за да знаете всичко за Blade Runner Black Lotus, епизод 11, останете в течение с нас, точно тук.

Вземете кратко обобщение на Blade Runner Black Lotus, епизод 10, просто тук!

В предишния епизод на Blade Runner Black Lotus проучихме повече за Джоузеф. Научихме защо той се отказа от пътуването си с Blade Running. Той каза всичко на Ел. Той разкри, че репликационната програма не е успяла да избледнее всички човешки спомени. Джоузеф също каза, че Селен е последната му цел. Имаше нужда от Селен, за да изпълни последната си задача. Научихме как Селен умря в ръцете му.От друга страна Ел открива мъжа от спомените си. С помощта на устройството за скициране с памет тя най-накрая направи неговия портрет. Тя беше шокирана да разбере, че мъжът, когото е обичала с цялото си сърце, е не друг, а Ниандър Уолъс-младши. Епизодът завърши с Джоузеф, който се обажда на Уолъс, за да научи повече за предстоящия му план.

Кога ще излезе Blade Runner Black Lotus, епизод 11?

Blade Runner Black Lotus, епизод 11, е озаглавен „Всички най-добри спомени“. Сега е само на няколко дни от вас. 11-ият епизод от блокбъстър аниме сериала трябва да излезе тази седмица в неделя, 23 януари 2022 г. Можете да се насладите на 11-ия епизод от аниме сериала през Netflix. Времето за епизода ще варира в зависимост от вашата часова зона. Определено вземете своите абонаменти за Netflix, за да гледате шоуто без никакви проблеми.

Какъв е вероятният сюжет за Blade Runner Black Lotus, епизод 11?

Предстоящият 11-и епизод на Blad Runner: Black Lotus ще излезе само след 4 дни. В момента Elle е в тясна позиция. Любовта на живота й е Ниандър Уолъс Джуниър. Тази шокираща истина превърна живота й в кошмар. Тя е обезпокоила любовта му с проклятието на програмата за репликантите. Освен това тя също така е научила, че Джоузеф е против него. През цялото това време Йосиф помагаше на сина си. Освен това Джоузеф се опитва с всички сили да отдели Ниандер от Ел.

Все още има голямо напрежение в историята! Защо Ниандър изтри спомените на Ел? Тя е вцепенена да знае, че мъжът, когото е обичала, е изтрил спомените й. Ще запази ли тя все още чувства към Ниандър? Някои шокиращи истини скоро ще бъдат разкрити. Това, което ще се случи по-нататък, е мистерия за напрежение, която може да бъде известна само когато Blade Runner Black Lotus Episode 11 се излъчва онлайн, изключително само в Netflix. Това е страхотен аниме сериал за препиване. Ако все още не сте гледали Blade Runner Black Lotus, тогава какво чакате? Вижте другите епизоди на Blade Runner Black Lotus, само в Netflix.