Black Adam Set Photo Leaks ни дава поглед към костюма на скалата

Ако сте фен на DC, значи сте на правилното място. Всички знаем, че Дуейн Джонсън е официално регистриран за предстоящия голям филм на DC. За първи път е разкрит костюмът на неговия герой. Ако все още не сте виждали костюма или плаката, тогава дори сте фен на DC комиксите? Официалният костюм на Черния Адам е тук! Останете с нас, за да знаете всичко за това.

Черният Адам изглежда изтекъл? Снимки направо от снимачната площадка?

Да, правилно прочетохте! Вече не става въпрос, тъй като сме сигурни, че снимките от снимачната площадка на Черния Адам са изтекли. Кой го изтече? Все още нямаме тази идея, но можем да потвърдим, че Warner Bros. няма да позволи на този въпрос да остане под килима. Всички сме силно развълнувани за предстоящия филм на DC. Феновете чакаха наистина дълго време, за да видят този филм.Сега идва основната тема за днес, имаме няколко изтекли снимки от снимачната площадка на предстоящия нов филм, Черният Адам. Това е наистина шокиращо за всички. Постерът на филма вече е излязъл. Но получихме няколко снимки точно от снимачната площадка, в които костюмът на Черния Адамс е ясно разкрит. Изтеклите снимки са навсякъде в интернет. Членовете на продукцията и актьорският състав публикуват от време на време в социалните медии, за да ни дадат кратък поглед за местонахождението на филма. Но всъщност нямаме нещо от снимачната площадка.

Изтеклите снимки не са само за костюма на Черния Адамс, но имаме и още някои вътрешни детайли на филма. Различни брони, които ще бъдат използвани във филма от Hawkman, също се виждат ясно на снимките. Определено разгледайте снимките по-долу.

Изтекли снимки? Какви ще бъдат по-нататъшните действия на Warner Bros.?

Warner Bros. е много потайна и поверителна, когато става въпрос за ново шоу или филм. Но изненадващо този път имаме няколко ексклузивни снимки от снимачната площадка на предстоящия блокбъстър, Черният Адам. Изглежда, че снимките са изтекли? Е как се случи, наистина не знаем. Но ние знаем, че Warner Bros. определено ще вземат този въпрос сериозно. Със сигурност са много нещастни. Те винаги гарантират, че в техните производствени комплекти се поддържа нарушение на безопасността на високо ниво. Но какво точно се случи този път?

Също така смятаме, че костюмът, когато бъде пуснат на голям екран, ще изглежда още по-динамичен и гигантски. Определено ще добави още ефекти. Феновете на DC с любопитство очакват излизането на Black Adam. Всички сме наистина развълнувани и го очакваме с нетърпение. Ще има допълнително добавяне на анимации в приключенската приказка. Така сме сигурни, че дизайнът на костюмите определено ще изглежда по-стилен и сложен на големия екран с висококачествено движение. Е, Черният Адам е готов и е планиран да ни даде взрив за следващата година. Филмът ще бъде в близките ви кина само след 9 месеца! Кажете ни в коментара по-долу колко сте развълнувани да видите Черния Адам!