Били Айлиш се среща с мистериозен мъж, кой е Матю Тайлър Ворс?

Били Айлиш в момента се среща Матю Тайлър Ворс . Бил, чиято последна песен “ по-щастлив от всякога ” излезе през юли 2021 г. Всеки, който знае за тази млада и прекрасна песен, знае, че тя е една от най-добрите певици не заради външния вид, а повече заради работата си и пеещия феноменален, че в момента изглежда, че всички изглеждат до уши във връзката на Били с кого е тя и какво правят и всичко за тях.

И така, кой е този Матю Тайлър Ворс, с който Били излиза?

Матю Тайлър Ворс е актьор и писател и дегенерат, както пише в профила му в Instagram. Матю е на 29 години и работи в много различни проекти, които могат да варират от уеб сериалите, изписвайки думите си и със сигурност обича да ги публикува в Instagram.Били е човек, който обича да държи връзката си близо до себе си и не е от хората, които биха говорили за това или биха го показали като днешното поколение в социалните медии. Нейните фенове знаят по-добре от всеки друг, че Били обича да държи нещата тихи и не обича да уведомява хората за личния си живот. Били, която е била питана много пъти във всяко шоу, че какъв човек иска и какво търси в човек, отговорът е доста прост, истински, мил и заслужаващ доверие.

Матю стана популярен заради таланта си, но главно и защото хората и феновете на Били го държаха под око. Как?

От това до това само за няколко пъти. Тъй като той е добре изглеждащ и умен, но хората в социалните мрежи все още се чудят защо и двамата са заедно. Също така Били намекна за едно от наградите показва, че е влюбена. Може ли това да е?

Това беше казано наскоро, Били и Матю бяха видени заедно в Доджа котка празника на рождения ден и изглеждаше, че и двамата се затваряха и бяха много весели за това и не само това, но и Били се виждаше, че се наслаждава.

Източникът каза пред изданието, че Били и Матю „се държаха близо един до друг през цялата нощ и никога не се отделиха един от друг“, като същевременно спомена, че двойката „била неразделни, споделяйки целувки“. Аууу Просто погледнете любовта:

Доколкото Всички знаят, че Били никога не се е съобразявала с връзките си и не само, че хората разбраха само за минала й връзка, защото беше спомената в един от нейните документални филми.

В миналото много хора са я свързвали с много други знаменитости не само защото е близка, но защото е истински човек и се възхищава на хората такива каквито са и това я кара да клюкарства всеки път, когато е във връзка с някого.

По този начин се казва, че не само, че дори членовете на семейството на Били също следват Матю в Instagram, но също така се говори, че те се мотаят в семейната си къща от време на време.

Човек винаги може да отиде да потърси това, тъй като се вижда в социалните медии.