Бил Мъри ОТГОВОР НА СЛУХОВЕТО, че е в Ant-Man And The Wasp Quantumania

Бил Мъри най-накрая отговаря на слуховете там. Звездата снима за Човекът-мравка и осата: квантумания . Слуховете бяха верни. Ще го видим в предстоящия филм на Marvel. Той е готов и готов да изиграе „лошия човек“ в Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Новината трябваше да бъде силно поверителна за франчайза на Marvel. Но всичко се разля от устата на Бил. Останете с нас, за да знаете всичко за това, само тук долу.

Бил Мъри участва ли в продължението на Ant-Man?

Том Холанд е известен с това, че разкрива вътрешни подробности за филми и предавания на Marvel. Но изглежда някой друг е готов да му направи компания. Наскоро Бил Мъри ни даде спойлери за предстоящия филм на Marvel Cinematic Universe, Ant-man and the Wasp: Quantumania. Първоначално чухме много слухове за участието на Бил в продължението на Ant-Man. Но изглежда, че Бил е потвърдил слуховете.Миналата година, през октомври 2021 г., в едно неизрязано интервю, Бил беше попитан за продължението на Ant-Man. Той ни намекна за участието си във филма. Въпреки че не разкри вътрешните подробности на Ant-Man. По един начин той някак прие, че се снима за Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Пол Ръд седеше до Бил Мъри. Той също беше подведен с няколко въпроса от филма. Но Пол се отнесе спокойно към въпросите. Той нито потвърди слуховете, нито ги отрече.

Бил Мъри разкрива основни подробности за Ant-Man и The Wasp: Quantumania

Наскоро Бил Мъри беше поканен на Шоуто на Илай Манинг . Още веднъж Бил беше попитан за продължението на Човека-мравка. Този път той ни даде някои основни подробности за предстоящия филм на Marvel, Ant-man, and the Wasp: Quantumania. Сега знаем кой е злодеят в продължението на Ant-man. Да, познахте правилно, не е никой друг, а самият Бил. Той е готов и готов да бъде „лошият човек“ от франчайза на MCU.

Какъв точно е неговият герой във филма все още не се разкрива! Обикновено играе добра роля във филми и предавания. Но изглежда, че нашата звезда ветеран е готова за ново приключение. Предстои ни да видим другата му страна. Той е наистина развълнуван от предстоящия си филм на Marvel. Развълнуван ли си да видиш неговата лоша страна? Скоро ще ви информираме повече за филма, веднага щом открием нещо ново по тази тема.

Кога ще излезе 'Човекът-мравка и оса: Квантумания'?

Третата част от поредицата Ant-Man е потвърдена! Публиката с нетърпение очаква да проучи повече за пътуването на Ant-Man. Предстоящият филм на Marvel, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, е планиран да излезе следващата година, особено през средата на сезона. В момента филмът трябва да излезе по кината на 28 юли 2023 г. Снимките на филма започнаха. Е, това е всичко засега, за да получавате още такива актуализации за най-новите филми и предавания на Marvel, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиЧовекът-мравка и Осата: Квантумания Бил Мъри Пол Ръд