Bigg Boss OTT: Списък на всички състезатели – Doms2cents

Bigg Manager OTT дебютира на 8 август. Този път настоящето има очарователен състав от противници. Има някои основни имена заедно с Шамита Шети, Неха Бхасин, Ридхима Пандит, заедно с някои по-малко реализирани типове като Пратик Сехаджпал, Нишант Бхат и Каран Нат. Ето разследване на пълния и предишния контролен списък с кандидати за Bigg Manager OTT, който се подпомага от Каран Джохар. Можете също да наблюдавате Bigg Manager 13: Бившата приятелка на Архаан Хан Амрита Даноа е арестувана при секс рекет от хижа в Мумбай.
Шамита Шети

Боливудската артистка Шамита Шети, която избягваше големите екрани за дълго време, се включи като претендент в съмнителната телевизионна драма без сценарий Bigg Manager OTT. Артистът, който току-що е заснел драми по телевизионен снимачен сериал без сценарий като Джалак Дихла Джаа и Катрон Ке Кхилади, ще бъде обезопасен в резиденцията на Bigg Boss OTT. Закривайки части от слуховете, беше потвърдено, че Шамита Шети се насочва към имота.
В разгара на залавянето на съпруга на финансовия мениджър на сестра Шилпа Шети Радж Кундра в предвидената порно ситуация, тази информация за Шамита, която участва в изложбата, предизвика вълнение. Преди това Шамита беше влязла в имота Bigg Manager 3 през 2009 г. Тя беше влязла в Ден 1, от друга страна, се оттегли в Ден 34, тъй като трябваше да отиде на сватбения ден на сестра си Шилпа.
Дивия Агарвал

Срещата на Дивия Агарвал с телевизионна драма без сценарий не е нова. Преди малко срещан във всички актуални експонати като Splitsvilla, Ace of Room и Roadies, Divya започва като художник и освен това е шампион на изложби – Skip Navi Mumbai. Divya също има огромно съществуване в онлайн медиите. Веднага от времевия разговор с представянето на топлес до повторното удряне на диваци, Дивия е невъзпрепятствана, всички предмети се считат. Скоро след раздялата със съучастника на Сплитсвила Приянк Шарма, Дивия се идентифицира като в Варун на Khatron Ke Khiladi 11. Много съжителства. Освен това Дивия й изпрати марката за модел от последно време. Сега тя е настроена към характеристика в Bigg Manager OTT.Ракеш Бапат |

Ракеш Бапат е забележителна идентификация в медийните магазини. Той се открояваше много, за да бъде наблюдаван от тълпата с филми като Tum Bin и Dil Vil Pyar Vyar. Тогава артистът на това място продължи да прави добре познати и ценени експонати като Saloni Ka Safar, Maryada: Lekin Kab Tak?, Hongey Judaa Na Hum и Qubool Hai. Неотдавна той беше свидетел в ясното шоу Ishq Main Marjawan. Ракеш се свърза с артиста Ридхи Догра през май 2011 г.
Както и да е, двуглавите излязоха в различни инструкции през февруари 2019 г. Ракеш е занаятчия и последователно през целия Ганеш Чатурти оформя образа. Той е мотивирал много хора от планетата на телевизията да изберат еко-приспособен Ганпати, като издълбае своя Ганеш и го напои в детската стая. Артистът спечели националната награда за творческото си поколение, когато беше в курс IX и продължава да репетира произведението на изкуството до момента. Сега той е напълно готов да участва в Bigg Boss OTT.
Неха Бхасин

Неха Бхасин не изисква представяне. Заедно със своите музиканти от Viva, Неха постави културата на женските банди на първа линия в страната и тя много ентусиазира. Това беше открояващо се ясно шоу, което я накара да грабне опциите. След като групата се раздели през 2004 г., Неха продължи да преработва хинди и тамилски филми с пеенето си.
Тя е пяла известни песни в Боливуд като Kuch Khaas Hai, Dil Diyan Gallan (Unplugged), Chashni Reprise и Jag Ghoomeya (Unplugged). Това, което придоби нейния допълнителен мейнстрийм напоследък, е нейната адаптация на абсолютните най-предпочитани пенджабски количества като Nai Jaana, Madhaniya, Akh Kashni, Bajre Da Sitta и Laung Gawacha, за да даде някои примери. Сега тя е готова да участва в Bigg Manager OTT.
Зишан Хан

Зеешан Хан, който наскоро грабна очни ябълки, когато се разхождаше в авиотерминала в Мумбай. Фантастично е да влезете в Bigg Manager OTT, подпомаган от Karan Johar. Развлекателният модел е част от масовата телевизионна драматизация, демонстрира Кумкум Бхагя, в която участват Шрити Джа и Шабир Ахлувалия в количеството работни места на едно място. Той опита кариерата на Aryan Khanna в ясно шоу. Изпратете диалога с душ роклята, неговите колеги от Kumkum Bhagya се държаха с него като „Кан в роба“.
Ридхима Пандит

Ридхима Пандит стана известен с ясното шоу Баху Хамари Раджни Кант. Тя опита кариерата на огромен хуманоиден робот и спечели сърцата на групата. Във всеки случай, преди да нахлуе в изпълнение, 31-годишната предишна демонстрира в телевизионни реклами за някои от най-добрите имена. След като нейната демонстрация затвори врати, Ридхима беше разположена в ясното пародийно шоу The Drama Organization.
Тя също беше открита в ненаписаната телевизионна драма, Khatron Ke Khiladi, година 9 и се появи като вторият спринтьор на шоуто. За необучените, Ридхима Пандит е изключително преподавана и притежава диплома за специалист по социология и подадено напреднало образование и обучение по управление на празненствата. Сега тя е готова за приписване в Bigg Boss OTT.
Милинд Габа

Милинд Габа е забележително лице на пазара на нова музика в Пенджаби и Боливуд. Той е напълно известен със своите мелодии като „Nazar Lag Jayegi“, „She Really don’t Know“ и „Yaar Mod Do“ между няколко много други. Вокалистът се отличи със своите пенджабски сингли и освен това е признат с това, че предлага музика към част от хитовите боливудски части от филми с множество звезди Welcome Again и Housefull 3. Милинд е работил с добре познати имена в пенджабските и боливудските музикални организации. Някои от тях интегрират Мика Сингх, Джипи Гревал, Бхуми Триведи и много други. Сега той е готов да се включи в Bigg Boss OTT.
Каран Нат

Каран Нат започва турнето си в шоубизнеса като дете занаятчия в Mr India (1987). Боливудският артист обикновено е добре известен с това, че играе сърдечен светец в Yeh Dil Aashiqanaa (2002). Каран е част от филми като Paagalpan, Sssshhh…, LOC Kargil, Tum – A Risky Obsession и Tera Kya Hoga Johnny. За последно той беше гледан в Guns of Banaras като Guddu. Той пристига от плодотворни мрачни членове на семейството. Баща му Ракеш Нат е продуцирал филми като Dil Tera Aashiq, а майка му е била филмов есеист за Saajan. Сега той е готов да припише в Bigg Boss OTT.
Урфи Джавед

Донесен в света в Лакнау, Утар Прадеш, 25-годишният остарял Урфи Джавед има 1,4 милиона поддръжници чрез използване в мрежата на медиите. Младежкият артист направи представянето си по телевизията на 20 години с Bade Bhaiyya Ki Dulhania като Avni Pant. Артистът е правил демонстрации като Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Kasautii Zindagii Kay и Aye Mere Humsafar. Urfi превърна признатата кариера на събирания в последователните Bepannah и Kasautii Zindagii Kay. Сега тя е готова да участва в Bigg Manager OTT.

Акшара Сингх

Актрисата Акшара Сингх е популярна с ролите си във филми като упражнение Табадала, политическа драматизация Саркар Радж и настроения за активност Сатя. Тя е повишена като човек от най-щедро компенсираните артисти на филма Bhojpuri. Тя изгради интродукцията си за изпълнение, обърнат Рави Кишан в екшън драматизацията от 2010 г. Satyamev Jayate. Освен това тя е работила с съперниците си от Bigg Boss 13 Khesari Lal Yadav и Pawan Singh. Освен това Акшара е била част от телевизионни експонати като Kaala Teeka, Porus, Company Wali Bahu предварително. Сега тя е готова за елемент в Bigg Manager OTT.
Практичен Sehajpal

Хлапето от Делхи Пратик Сехайпал изгради секция в медийни магазини, срещаща се с несценарирана телевизионна драма Love School, сезон 3. Той е законодателен преход от Amity Legislation School, почитател на уелнес и уелнес ментор. Освен това той беше пробвал за Roadies Xtreme през 2018 г., но не успя да заинтригува съдиите. След това, на това ниво, той взе участие в Ace of Area и застана следващия. Той се открои като истински заслужаващ новини, докато се среща с Павитра Пуня. Двамата са се срещали за кратък период от време, преди да се измъкнат.
Мускаан Джатана
20-годишният остарял минава покрай самоличността на Муз Джатана чрез зависими от мрежата медии. Тя е електроцентрала от Мохали, Чандигарх. Мускаан си направи изпитите в Австралия. Докладите предполагат, че част от нейните записи са се превърнали в сензация в мрежата. Снимка: Instagram
Нишант Бхат

Нишант Бхат е забележителен хореограф, който е част от организацията от доста време. Той е организирал множество големи телевизионни имена за техните танцови телевизионни драми без сценарий. Освен това той обърна Super Guru към кандидатката Рупса Батабиал за Tremendous Dancer Chapter 3. Те получиха ясното шоу, което беше излъчено през 2019 г. Нишант беше на върха на хореографа на Анкита Локханде в Jhalak Dikhhlaa Jaa. Освен това той беше около Анкита и покойния Сушант Сингх Раджпут. Сега той е готов да аспектира в Bigg Boss OTT.