Бенедикт Къмбърбач ПОТВЪРЖДАВА и АКТУАЛИЗИРА при приключване на повторните снимки на Доктор Стрейндж 2

Бенедикт Къмбърбач потвърди в скорошно интервю, че продукцията за следващия му филм Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта е завършен. Трейлърът на филма също беше пуснат в пост-кредитите на Спайдърмен: Няма път към вкъщи . Бенедикт Къмбърбач в интервю разказа за номинацията си във филма си „Силата на кучето“ и той е номиниран за нея.

Докато той също каза, че харесва реакцията, която хората показаха за Доктор Стрейндж в трейлъра на Мултивселената на лудостта. Той каза, че е минало време, откакто не е бил там, така че не е очаквал този отговор и реакцията на хората го е направила щастлив.Потвърден актьорски състав на Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта

Докато ще видим Бенедикт Къмбърбач срещу злата му форма в трейлъра, мнозина го теоретизираха и откриха връзка, свързана с Ами ако...? серия от Marvel, която току-що беше пусната на Disney+ през последната година и тъй като Marvel Studios е известно, че включва много изненадващи елементи и неща, които вече са, така че теорията може да бъде вярна.

Този филм ще бъде стъпка, която ще разкрие и ще ни разкаже за мистериите, които са заобикаляли мултивселената, а също така ще даде представа за други чудесни проекти, които могат да включват мултивселената сега. Новината за Доктор Стрейндж в продукцията на Мултивселената на лудостта е завършена, само направи феновете по-щастливи и те са нетърпеливи да го гледат, тъй като няма причина да се отлага сега. Тъй като няколко проекта на Marvel изостават от графика си, тази новина е просто щастлива новина за феновете.

ЕтикетиБенедикт Къмбърбач Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта Елизабет Олсън Спайдърмен: Няма път към вкъщи