Бен Афлек си припомня най-лошия си ОПИТ, докато снимаше за Лигата на справедливостта

Да, чухте правилно! Бен Афлек не беше много доволен от него Лигата на справедливостта повторни снимки! Изявлението е направено от самия Бен, но защо би дал такова изявление? Е, изчакайте, не е нужно да се стресирате, тъй като ние сме тук, за да ви помогнем по този въпрос. Така че нека не отлагаме повече и да преминем направо към дискусията на деня. Останете с нас, за да знаете всичко тук.

Бен Афлек не е доволен от Лигата на справедливостта! Знайте всичко за него, само тук!

Бен Афлек направи огромно изявление преди няколко дни в ексклузивно интервю. Изглежда самият актьор не е доволен от представянето си във филма. Всички знаем, че Лигата на справедливостта беше малко драма, но публиката е наистина шокирана и изненадана да разбере, че Бен Афлек мисли същото като тях!

Според Бен преживяването от филма не е било много добро за него. Той стигна до степента, че това ще бъде най-лошото му преживяване в кариерата. Противоречивото изявление очевидно разтърси целия франчайз на DC. Няма отричане Лигата на справедливостта е била променяна много пъти сега и поради всички тези промени загуби основната си оригиналност.

Очевидно актьорът даде оправдание за изказването си. Той каза на света, че психическото му състояние, личният му живот всъщност не са били на мястото си, когато е снимал за Лигата на справедливостта. Той не даде вътрешни подробности за това, но със сигурност беше насочено към развода му с бившата му съпруга, Дженифър Гарнър . Да не забравяме, по това време актьорът употребявал и много алкохол. Актьорът беше вцепенен и от внезапната смърт на Зак Снайдер дъщеря на Есен. Той завърши изявлението си, като каза, че това време от годината е наистина сурово за него и той не би искал да се върне към този етап от живота си.

Бен Афлек толерира всичко само заради децата си?

Сега, когато Бен Афлек говори за това открито, всички знаем, че натоварването на Лигата на справедливостта беше малко твърде голямо за Бен Афлек. Той със сигурност премина през много през целия процес на презаснемане както физически, така и психически. Но той премина през цялата тази драма само за децата си! Изглежда, че актьорът може да е наистина труден на екрана, но в реалния живот е човек с меко сърце. Той споделя три красиви деца с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, а именно най-голямата Вайълет Афлек, Серафина Роуз Елизабет Афлек и най-малкият Самюъл Гарнър Афлек.

Той пое ролята на Батман в Лигата на справедливостта, само за децата си! Изглежда, че трите му деца го обожават в костюма на Батман. Да не забравяме, той дори носеше костюма на Батман на партито за рождения ден на сина си. Наскоро той разкри това и каза, че Лигата на справедливостта е наистина по-лошо преживяване за него, но той пое цялата болка, само за трите си деца. Е, това е всичко засега, за още такива актуализации относно най-новите клюки и истории на знаменитостите, останете във връзка с нас, точно тук.