Бен Афлек и Дженифър Лопес се сгодяват тайно според вътрешни източници

Наистина ли е вярно? Има толкова много слухове, които казват Бен Афлек е тайно сгодена за Дженифър Лопез . В момента двамата се срещат един с друг. Двойката преди това се среща един с друг в продължение на добра година и половина. Но след като бяха разделени от 20 години, двамата дават още един шанс на връзката си. И двамата са известни със своята химия и връзка. Но наистина ли двамата са сгодени? Останете с нас, за да знаете истината, точно тук.

Знайте всичко за връзката на Бен Афлек и Дженифър Лопес

Бен Афлек и Дженифър Лопес се срещнаха за първи път през 2001 г. След като се познаваха няколко месеца, накрая започнаха да се срещат през 2002 г. Бяха заедно почти 18 месеца. Нещата вървяха твърде добре, докато не решиха да вържат сватбения си възел. Двамата имаха планове да се оженят. Но нещата скоро се обърнаха с главата надолу и двойката реши да се раздели.Двамата са разделени от почти 20 години. Но миналата година двамата бяха видяни отново заедно. Преди да разберем, двамата отново се срещаха един с друг. Те дават още един шанс на връзката си и този път изглеждат по-решителни един към друг.

Дженифър е наистина щастлива в настоящата си връзка с Бен Афлек. Наскоро дори минаха заедно по червения килим. Тяхната химия и връзката са ясни чрез техните онлайн снимки. И двамата се наслаждават на компанията един на друг. Дженифър се чувства наистина комфортно около Бен. Изглежда нещата между двамата стават сериозни.

Бен Афлек тайно сгоден ли е за Дженифър Лопес? Познайте Истината

Изглежда като Лопес и Бен планират да се оженят . Според наши източници Бен иска да предложи брак на Дженифър на рождения й ден през юли. Но той няма търпение да завърже сватбения си възел с Дженифър Лопес . Така той обмисля да направи предложението си много по-рано от юли, може би някъде през пролетта на 2022 г. Някои източници казват, че двамата вече са сгодени!

И Бен, и Дженифър мълчат за слуховете. Те се чувстват наистина благословени за връзката си и са развълнувани да се сгодят отново. Дори децата им също са доволни от връзката им. Бен Афлек няма да загуби отново Дженифър Лопес. Този път искат да забавят нещата.

Двамата са се сгодили веднъж през 2003 г. Те не искат да повтарят грешките си. Последния път двамата приеха нещата много бързо. Освен това медиите бяха много отдадени на личния си живот. Всички тези неща превърнаха връзката им в хаотична бъркотия. Този път те искат да направят нещата както трябва. Те знаят, че им е писано да бъдат заедно, но също така искат да бъдат внимателни с връзката си.

Не слушайте слуховете. Досега не сме получили потвърдената актуализация за техния ангажимент. Те мислят да се сгодят, но датите все още не са ни известни. Определено ще ви актуализираме по тази тема, веднага щом чуем нещо ново по този въпрос. За повече такива актуализации относно най-новите клюки за знаменитости и вътрешни истории, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиБен афлек Дженифър Лопез