Battlegrounds Mobile India също ще има карти на Erangel и Karakin, но съвпадението ще бъде ограничено само до индийски играчи

Забраната на PUBG Mobile в Индия миналата година предизвика доста вълнение в игралната общност, особено сред редиците на създателите на играта, Krafton и Tencent Games.

Оттогава разработчиците работят неуморно, за да върнат играта обратно в Индия, която има своя дял от драма.

И сега, почти осем месеца след забраната на играта, Krafton изглежда е на ръба да рестартира отново „PUBG Mobile“ в Индия.Бих искал обаче да вярвате, че Battlegrounds Mobile India е напълно отделна игра от оригинала и изглежда има много доказателства за обратното.

PUBG Mobile изглежда се завръща в Индия, но в преосмислена форма, наречена Battlegrounds Mobile India.

Миналия септември PUBG Mobile беше забранен в Индия. След това Karfton, южнокорейска фирма, пое издателската работа в Индия.

Battlegrounds Mobile India е почти готов за стартиране и предварителната регистрация вече е отворена в Индия. Ще получим и картите на Каракин и Ерангел, според списъка на Google Play Store.

Промоция в социалните медии на Battlegrounds Mobile India, според предишната ни статия, показа място на име Ban Tai от картата на PUBG Mobile Sanhok.

След дълго чакане най-накрая имаме още един тийзър под формата на видео в YouTube, публикувано от сайта Wynnsanity.

Видеото показва предстоящата карта на Erangle 2.0 и разкрива, че играта ще има нова механика на играта в близко бъдеще.

Въпреки че имената на местата ще бъдат идентични с тези в предишната версия на картата, текущата ще раздели картата, като тече река през средата. Тази актуализация също ще включва добавяне на повече мостове към картата.

Сега, когато страницата на Google Play Store е стартирана и работи, тя показва това, което изглежда е картата на Erangel и Karakin от PUBG Mobile.

Планерът, който е достъпен само в картата Erangel на PUBG Mobile, прави тези карти лесно различими. Сухият пейзаж и заоблените сгради в стил бункер на върха на хълмовете на една от снимките идентифицират Каракин.

Тъй като предварителната регистрация на играта вече е отворена и присъствието на Krafton в социалните медии също е обновено, играта може да е на път да бъде пусната скоро.

В резултат на това датата на пускане на 10 юни не изглежда твърде пресилена.

Според видео, публикувано от Wynnsanity, играта може да получи нови специални класове. Можете да получите уникални способности, като влезете в един от тези нови специални класове.

Освен това, скорошен туит на PUBG показва, че нова карта на име Karakin ще бъде добавена към PC версията на играта.

Компанията също така е включила видео в туита, което дава кратък поглед към предстоящата класация. Петата карта на играта изглежда доста подобна на оригиналната карта на Miramar.

Въпреки че картата привидно е само ново допълнение, течове и слухове казват, че в крайна сметка ще замени Vikendi.

Можем да очакваме картата да пристигне в PUBG Mobile малко след като бъде пусната в PC версията на играта. Все пак има още дълъг път.

Етикетибойно поле Подвижен PUBG