Бари Киохан ще играе Жокера срещу Робърт Патинсън в продължението на Батман, обясниха слуховете

Въведение

Батманът както подсказва името, това е предстоящ филм под продукцията на DC studios, който трябва да излезе следващата година през март. Това е един от най-очакваните и най-обсъжданите филми, планирани за пускане по-рано тази година. Филмът обаче беше забавен по време на световната епидемия. Филмът е част от филмовия франчайз за Батман и е режисиран от Мат Рийвс . Филмовата звезда Робърт Патинсън ще играе в Батман или Брус Уейн, Paul Dano , Зоуи Кравиц , Питър Сарсгаард , Джефри Райт , Джейми Лоусън , Джон Туртуро , Колин Фарел , и Анди Серкис като (Едуард Нештън или Ридлър), Селина Кайл или Жената-котка, Гил Колсън (окръжен прокурор), Джеймс Гордън (съюзът на Батман в политическия отдел на Готъм Сити), Бела Реал, Кармайн Фалконе (крал на престъпността в Готъм Сити), Осуалд ​​OZ Cobblepot или пингвин и Алфред Пениуърт (иконом и съветник на Батман) съответно.

Защо Бари Киохан е подходящ за ролята на Жокера

Кариерата на Бари Кеохан е следвал интересен път досега, който е нещо подобно на неговия колега от филма '71, Джак О’Конъл. Британските продукции умело са подбрали начина как да го доближат до големите таланти или велики творби. След като видях ролите му в творенията като „Убийството на таен елен“ и „Успокоение с кон“, които спечелиха голяма популярност, няма съмнение, че сега той е „пробив“. Работил е с някои най-велики режисьори на всички времена. Заедно с това неговата кариера и ни показват разнообразен спектър от развитие на характера. Всички тези премеждия, както и приятелството му помогнаха да развие добра кариера. Например можем да вземем неговата прецизна игра като Друиг в екипа Вечни от кинематографичната вселена на Marvel.Актьорската му игра описва нещо повече от добрите му избори в кариерата му. Героите са някак потопени в престъпление или са преминали през някаква невъобразима травма. От друга страна, може да запази примамливата му зверска харизма. Можете да го сравните с остра или по-груба версия на Килиан Мърфи . Израснал малко по-различен с аматьорски боксов опит, но със същия примамлив чар. Характеристиките му могат да го докажат ценен за ролята на Жокера в предстоящия филм за Батман на Warner Bros. Умението му да оправдава насилието си, харизмата, естествения напрегнат начин на мислене и подобни неочаквани елементи също бяха от полза за Хийт Леджър .

Какъв обрат може да донесе Жокера във филма

Цялата сюжетна линия на предстоящия филм на Warner Bros. Батман е разработена около идеята за изчистване на цялата корупция, която се случва в Готъм Сити. Мисията на Батман е да се отърве от цялата отрова, която се крие в плътта на града. От друга страна маскираният злодей на Дано има своята роля да ни покаже как всички хора от горното ниво са корумпирани като останалите измет. Тази корупция включва и полицията в Готъм Сити. Е... в другите филми на Батман вече сме виждали това нещо. Сега двата паметника на добродетелта Батман и Джим Гордън са тясно свързани с цялата корупция. Имайки предвид намека на Ридлър, даден на Батман, и факта, че Меркел е била бившият партньор на Гордън, Меркел може да бъде прото-шегаджия след определен момент.