Бързи и яростни 10: Смъртта на Вин Дизел, потвърдена от Хобс Завръщане в Fast 10

За Бързи и яростни 10 вече се казва, че е масивен и други са някои неща, които ще бъдат много по-големи, са фактите, които ще видим Дуейн Джонсън известен още като Скалата, се завръща във франчайза Бързи и яростни и има вероятност някой от членовете на Хобс, присъстващи във филма.

Продължаващата вражда между The Rock и Вин Дизел доведе до това, че Дауейн Джонсън не се появи в „Бързи и яростни 10“, който излезе през май 2021 г. Самият филм беше екшън и се показваше извън световни каскади. Филмът също има много мемове за семейството.

Ще ви дадем всички пикантни и изключителни подробности за това как Vin diesel е потвърдено, че умира през сезона от нашите източници.Докато четете, че ще добавим и други подробности за 10-та част от Бързи и яростни 10.

Какво ще се случи във филма?

Нямаше никакви новини за филма, но в няколко видеоклипа и новини, той показва, че следващата глава ще се фокусира върху последния поклон пред най-голямата им заплаха досега, а също така ще видим целия отряд да се събере отново за последната си мисия и финал давайки голям взрив на тази Вероятно последна част от франчайза.

Кога ще излезе филмът?

Филмът ще излезе през 2023 година. в момента все още няма официален трейлър.

Преди това вие и очаквате спин-оф от Хобс и Шоу 2.