Бързи и яростни 10: Ще победи ли Вин Дизел най-накрая Чарлийз Терон в Бързи 10?

Вин Дизел и Дуейн Джонсън изглежда са се оттеглили от задкулисните си кавги в „Бързи и яростни 8“, в които се твърди, че звездите са участвали във физическо нападение.

Битката между Вин Дизел и Дуейн „Скалата“ Джонсън бушува от години и Бързи и яростни 10 трябва да я узаконят. Враждата между Дуейн Джонсън и Вин Дизел започна, когато първият направи много епизодични роли във франчайза „Бързи и яростни“. Във филмите Дизел е едновременно актьор и продуцент, а Джонсън твърди, че е имал проблем с преценките си и как се е държал на снимачната площадка.

Враждата стана обществено достояние по време на продукцията на The Fate of the Furious, осмият филм от франчайза, като Джонсън извика колегата си в изтрита публикация в Instagram. Въпреки факта, че дуетът уж се е отдалечил от различията си, кавгата продължава да прави заглавия и до днес.Джон Сина по-рано заяви, че ако публиката оцени F9, той е готов да повтори ролята си на Якоб в друг филм за Бързи и яростни. Във филма, режисиран от Джъстин Лин, Сина играе Якоб, отчужденият по-малък брат на Доминик Торето на Вин Дизел. В интервю за Insider актьорът беше попитан дали иска да се върне за десетата част от франчайза.

Трейлър на Бързи и яростни 10

F10 тепърва ще започне да снима, така че в момента няма налично видео. Надяваме се, че ще получим някои задкулисни кадри или предварителен преглед след началото на снимките.