B Положителен сезон 2; Актуализирана дата на издаване на оригиналното шоу на CBS

Премиерата на сезон 2 от B Positive ще бъде скоро, с приятен сюжет и весели изпълнения, наситени със събития от реалния живот. Сезон 1 остави трайно впечатление на публиката и те с нетърпение очакваха B Positive Season 2 от доста време.

B Положителен: Въведение

B Positive е една от дългоочакваните сериали на CBS в момента. Просто е толкова здравословно, да се занимаваш с нещо толкова важно, като същевременно е забавно и никога не те кара да се чувстваш прекалено обременен. Всъщност начинът, по който всичко се разгръща в него, го прави като онези програми, които наистина могат да повишат настроението ви. Програмата трябваше да стартира досега. Нещата обаче не се развиха според очакванията.B Положителен сезон 2: Очакван сюжет

Когато програмата се върне за следващия сезон, ще има редица промени. Сезон 2 ще включва множество нови членове на актьорския състав, докато сюжетът се обръща. Можем да очакваме, че новите допълнения ще издигнат производителността до по-високи нива. По-рано тази седмица CBS публикува изявление на изпълнителния продуцент Чък Лор, в което той разкри някои факти за предстоящия сезон.

Във финала на сезон 1 на B Positive и двамата приятели се подготвяха за предстоящата им трансплантация. Такъв, който завинаги ще промени живота им. Сезон 2 най-вероятно ще изобрази и двамата, които се възстановяват от операцията и се адаптират към новия начин на живот, както и новооткритото им чувство на признателност. Досега беше посочено, че Джина ще се занимава с доброволен труд, докато историята на Дрю ще се фокусира върху вероятната му любов към Джина.

В програмата ще се появят и нови лица, изобразени от Хектор Елизондо, Джейн Сиймур, Бен Верийн, Силия Уестън и Анна Мария Хорсфорд.

Така че, той ще бъде изцяло нов и ще донесе много повече в света на B Positive. Също така очакваме да видим още членове на актьорския състав, освен тези, които вече са разкрити.

B Положителен сезон 2: Дата на излизане

B Positive Season 2 трябваше да дебютира по CBS на 7 октомври 2021 г. Въпреки това, за съжаление, всичко не вървеше по план. Плановете бяха променени, когато CBS избра да стартира своята едночасова драма „Призраци“ в същия ден и в същата времева рамка като заместител. В резултат на това B Positive изглежда беше отложено за бъдеща дата. CBS има натоварен месец пред тях с куп премиери. За щастие чакането няма да е твърде дълго, тъй като B Positive ще излъчи по CBS на 14 октомври 2021 г., в същия 21:30 часа. период от време, който е популярен за подобни сериали.