B Началото Глава 126: Дата на издаване и обсъждане

Знам, че феновете на аниме там са много любопитни да знаят за датата на излизане на много популярната манга серия, а именно: „ B Началото “. В момента всички погледи са насочени към новия сезон на сериала. Но кога ще видим новата глава? Какво ще се случи след това в тази мистериозна приключенска история? Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук!

Знайте всичко за B Началото точно тук!

Ако все още не знаете за поредицата, тогава наистина ли сте сърдечен фен на Anine? B The Beginning е много популярен сериал на гигантската стрийминг платформа на Netflix. Досега получихме два блокбъстър сезона за шоуто. Е, миналият сезон нямаше толкова много епизоди за шоуто. Така феновете на анимето изискват още повече сезони и епизоди.Това е научнофантастичен анимационен сериал. Сюжетът се върти около епична приключенска мистерия и криминална история. Това се оказва един от най-добрите аниме сериали там. Сериалът има много щедра оценка от 7,2 на платформата IMDb. Досега имаме 18 епизода за шоуто. С преминаването на епизодите историята на шоуто също стана много интересна за зрителите там.

Преди няколко месеца получихме втория сезон на шоуто, но той имаше само 6 епизода. Вторият сезон на B The Beginning имаше толкова много обрати. Публиката хареса сложността на шоуто и ние търсим още. Така имаме ли нова глава, нова приказка за шоуто? Или шоуто свърши? Открийте го тук долу!

Какво ни носи сюжетът на B Началото?

Аниме сериалът се върти около града на име Кремона, който се намира в Италия. Шоуто е пълно с приключения и екшън. Историята на приказката се съсредоточава около човек на име „Убиец Б“, който се оказва изключително опитен и квалифициран сериен убиец. Но престъпникът скоро ще бъде заловен! Имаме трио, което да преследва 'Killer B'. Нашето трио символизира известния герой Коку; Кийт, който се оказва изключителен следовател на Кралската следствена служба (RIS); а също и подозрителна организация, която е специалист за справяне с престъпници. Ако все още не сте гледали сериала, тогава какво чакате? Определено вижте двата сезона на шоуто, изключително само на платформата на Netflix.

Прочетете също: Господари на вселената: Откровение, част 2 Дата на пускане на Netflix през 2022 г.?

Кога ще излезе нова глава за аниме сериала, B Началото?

В момента феновете на аниме наистина искат да видят нова глава в приказката за шоуто, B The Beginning. Всички сме много любопитни да видим нещо ново в нашите чинии. Феновете определено искат да видят още няколко епизода за шоуто. Но имаме ли нови епизоди на борда?

Първият сезон на шоуто B The Beginning беше пуснат преди 3 години, на 2 март 2018 г., изключително само на платформата на Netflix. Докато вторият сезон на шоуто беше излъчен на същата платформа за стрийминг, точно на 18 март 2021 г. Ако се вгледате внимателно, тогава ще откриете разлика от почти 3 години между двата сезона. Така е планиран следващият сезон на шоуто, който ще излезе след 3 години, може би някъде около 2023 г.