Аватар 2 ТИЗЪР ТРЕЙЛЪР Дата на отпадане, ДРАЗНА от Сам Уортингтън

Сам Уортингтън е австралийски актьор, който е участвал в много филми, заглавията са безкрайни, едно от заглавията е Терминатор Спасение и още един, който всички знаят е Аватар . Аватар е филм, който изследва света на извънземните и е наистина базиран на научна фантастика. Но филмът е режисиран от Джеймс Камерън който даде този шедьовър през 2009 г. и оттогава няма продължение

Кога ще излезе Аватар 2?

Е, тъй като Аватар 2 трябваше да излезе през 2014 г., последвано от третата му част през 2015 г. Но филмът беше допълнително отблъснат, защото те твърдяха, че са готови да го заснемат, но всъщност никога не го направиха. Джеймс Камерън обвини прекалено отдадените писатели, които работят за написването на шедьоврите. Аватар 2 най-накрая започна снимките през 2017 г. и трябваше да излезе през 2021 г., но поради продължаващите условия датата беше отложена още повече. Сега е потвърдено дали всичко върви добре, филмът ще излезе на 16 декември 2022 г.Ще има ли други части след Аватар 2?

Да, ще има, само ако предишните части са успешни досега, други части са озаглавени „Аватар: Пътят на водата“, „Аватар: Носителят на семената“, „Аватар: ездачът на Тулкун“ и „Аватар: Търсенето на Ейва“. Джеймс Камерън каза, че това е точно това, което те наричат ​​засега, но те могат да се променят, ако възникне нужда.

За какво ще бъде историята на Аватар 2?

Тъй като ще бъде свързано след десетилетие, историята ще види героите с новото поколение Аватар и други събития от първа част. Освен това Виланът, който беше там в първата част, се очаква да бъде и в други части. Причината е, че тъй като това е научно-фантастичен филм, е възможна възможността да се случи всичко по всяко време. Кейт Уинслет играе ролята на Ронал във всички продължения на Аватар, отбелязвайки първото сътрудничество между нея и Джеймс Камерън след блокбъстъра от 1997 г. титаника .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Empire Magazine (@empiremagazine)

Кой ще бъде там във филма (CAST)?

Филмът ще запази оригиналните си герои, тъй като те са на договорна основа, така че да, хората от първата част ще бъдат там. Но ще видим мъртвите да се връщат, тъй като има възможност главните роли, които са загинали, да бъдат там.

Така че да, това са всички подробности за филма. Джеймс Камерън каза, че е прочел сценариите и също така е завършил снимките на Аватар 2 и Аватар 3 е завършен на 95%, а Аватар 4 е завършен на 5%, защото ще бъде пуснат късно, за да искат актьорите да остареят и да е перфектен. Той каза, че светът ще бъде необикновен и всички филми ще звучат на тях с Dolby Atmos. Освен това той каза, че ако каже повече от това, което вече е казал, студиото ще му „отреже топките“.

що се отнася до трейлъра на филма, засега няма официален трейлър, но можем да очакваме да се появи около октомври. Но има някои създадени от феновете трейлъри, ако някой иска да гледа, има навсякъде в youtube.

Ще споделим един с вас.

ЕтикетиАватар Аватар 2 Джеймс Камерън Кейт Уинслет Сам Уортингтън