Атака на Титан, сезон 4, част 2 Датата на пускане е ПОТВЪРДЕНА с големи ТЕЧЧИ и СПОЙЛЕРИ

Анимационното шоу отново се завръща, за да ви забавлява! да, Атака на Титан Сезон 4 част 2 скоро ще бъде пуснат! Готови ли сте да станете свидетели на финала на шоуто? Оттогава, сезон 4, част 1, приключи, публиката беше много любопитна да види следващата част от приказката. След дълго чакане най-накрая това се случва! Останете с нас, за да научите всичко за Атака срещу Титани, сезон 4, част 2, точно тук.

Кога ще излезе Атака срещу Титани, сезон 4, част 2?

Продължителният аниме сериал скоро ще излезе на финал. Манга поредицата скоро ще приключи, вероятно до края на тази година. Attack on Titans се провежда от 2013 г. Дори след 8 години, шоуто всеки път измисля необикновена приказка и по този начин оглавява списъка с любими предавания на всеки любител на аниме. Шоуто скоро ще стартира своята финална част. Любителите на манга и аниме там, просто нямат търпение да видят края на тази красива аниме серия. Част 2 от финалния сезон със сигурност ще бъде с двоен екшън, драма и забавление.Атака на титаните, сезон 4, част 2, е готова и е планирана да излезе този месец, на 9 януари 2022 г. Последната част на шоуто ще съдържа общо 12 епизода и обзалагам се, че тези 12 епизода ще бъдат най-добрите най-доброто. Времето на сериала определено ще варира в зависимост от вашата регионална часова зона. Освен това поредицата ще бъде пусната на платформите Crunchyroll, Funimation и Hulu. Дублираната версия на поредицата също ще бъде излъчена, месец по-късно първоначалната дата на излизане на шоуто, особено през февруари.

Какво ви очаква последната част от Attack On Titans?

Аниме сериалът Attack on Titans е на ръба на приключване! Сезон 4 част 2 бележи края на цялата аниме поредица. Последната част от поредицата ще даде отговори на всичките ви въпроси. Всички основни скали ще бъдат запълнени. Феновете на анимето са наистина развълнувани да видят края на приказката. Готови ли сте да се сбогувате с Ерен, Микаса и Армин? Краят със сигурност ще ви остави в сълзи.

Втората и последна част на четвъртия сезон ще започне от мястото, откъдето спря в предишния сезон на сериала. Сезон 4, част 1, беше пълен с разходки с влакче в увеселителен парк. Но дръжте се здраво, тъй като част 2 ще бъде още по-приключенска и вълнуваща. Изпълнената с действие манга приказка е готова да ви покаже най-доброто от най-доброто. Една скрита истина ще бъде разкрита. Героите на шоуто са готови и готови, за да запалят отново сцената. Сдържайте емоциите си здраво, тъй като Атака срещу Титани сезон 4 част е точно зад ъгъла.

Прочетете също: Какво ще стане, ако продукцията на сезон 2 е ПОТВЪРДЕНА от Disney, дата на издаване и други подробности

Гледали ли сте трейлъра на Атака срещу Титани, сезон 4, част 2?

Стартира трейлърът на финалната част от поредицата. видяхте ли го вече? Ако не, тогава какво чакате? Определено го проверете, просто тук!