Assassin’s Creed Valhalla: Seige Of Paris DLC ще излезе през август – струва ли си да играете?

Според страницата на магазина на Valhalla на сайта на Ubisoft, в The Siege of Paris, играчите ще получат възможността да си „помнят най-целео ориентираната битка в историята на викингите с ключови проверими фигури на разкъсана от войната Франкия“.

„По време на този жизненоважен кръстопът, играчите ще проникнат в устойчивия град Париж и река Сена под продължителна атака, ще разкрият привилегировани прозрения на противника и ще структурират жизненоважни коалиции, за да защитят бъдещето на семейството си“, уточнява инженерът. Притежателите на сезонни пропуски всъщност ще искат да стигнат до новата субстанция за нищо.

ICYMI, дългогодишният ръководител на изработката на Assassin’s Creed Рафаел Лакост предаде Ubisoft, за да се присъедини към Haven Studios след 16 години и осем заглавия на Assassin’s Creed с организацията. Lacoste е най-новият високопрофилен дизайнер, който напусна Ubisoft в разгара на смущенията в организацията и сензационните движения за заведението на Assassin’s Creed.

Отделните ветерани от Assassin’s Creed Дарби Макдевит, който беше шеф на историята на Valhalla, и Ерик Баптист, който беше шеф на играта на Valhalla, в последно време напуснаха Ubisoft.

Ветераните на Singular Assassin’s Creed Дарби Макдевит, който беше шеф на историята във Valhalla, и Ерик Баптист, шеф на играта Valhalla, всъщност напуснаха Ubisoft.

Струва ли си да играете?

проверяваме дали си заслужава да играете на Assassin’s Creed Valhalla или след това отново дали времето ви е по-добре да прекарате някъде другаде. Кратък отговор – да Assassin’s Creed Valhalla със сигурност си струва да играете с невероятна композиция според предишните версии, изрично провинциалните региони, пълноценна и безмилостна битка и по-голям брой дейности, отколкото разумно се нуждаете. Съставянето на професионалния убиец Creed Valhalla си струва да играете куестове Creed на професионалния убиец Valhalla може да ви отведе някъде в диапазона от 50 до повече от 100 часа, за да завършите, така че да имате добро писане, що се отнася до героите и сюжета, е много важно. Радваме се да съобщим, че AC Valhalla наистина ни удиви по отношение на отличната композиране, която срещнахме в играта. Очевидно има няколко региона, в които композиращите камбали, но като цяло ни интересуваше. Най-добрата композиция според нашия опит е кривата на историята на всеки район. Всеки окръг ви дава още един тест и има приемлив асортимент от правителствени въпроси и война, поддържайки опита нов и свързвайки с вас чрез дългата си мисия. Всеки локал е пълен с вълнуващи завои на пътя в историята. Климатът преминава от някои щастливи и здрави кръгови сегменти до крива, натоварена с нещастие, грубост и безнадеждност. Близка секунда по отношение на писането в AC Valhalla е куп странични мисии. Архитектите абсолютно взеха страница от света на Witcher 3 на CDPR, а страничните куестове са променени и голям брой от тях са наистина увлекателни кратки истории. Тези странични куестове бързат да завършат, което е добре дошло в обикновено дълга игра. Докато наближавахме финала на нашите преходи, през цялото време завършвахме страничните куестове, тъй като те са интригуващи малки рани, докато се справяте с основната крива на историята. Трагично, цялостната основна история е нормален, най-добрият сценарий. Екскурзията на Ейвор със Сигурд може да се окаже нещо необичайно, но приключва. Опитът ни с AC Valhalla завърши с някакво разочарование, тъй като историята пламва към края. Подобно на основната крива на историята, ние проследихме информацията относно липсващия озадачаващ Орден на древните.