Arthdal ​​Chronicles сезон 2 Дата на пускане на Netflix, актьорски състав, сюжет и последни новини

Чудите се кога ще видите сезон 2 на Arthdal ​​Chronicles? Защо няма новини за втория сезон? Кога ще излезе новият сезон? Е, бавно, ние имаме отговори на повечето от въпросите ви. Останете на линия, за да научите всичко, само тук!

Всичко за Arthdal ​​Chronicles е тук!

Arthdal ​​Chronicles е популярно южнокорейско телевизионно шоу. Сериалът е създаден от много талантливия Ким Уон-Сок и написан от известния Ким Йънг-Хюн. Arthdal ​​Chronicles достигнаха високите си висоти с помощта на производствения банер на известното Studio Dragon. След края на първия сезон публиката с любопитство очаква нов сезон. Но ще има ли Arthdal ​​Chronicles сезон 2?Кога ще излезе сезон 2 на Arthdal ​​Chronicles?

Първият сезон на сериала беше излъчен преди две години, на 1 юни 2019 г., на платформата на Netflix. Скоро след приключването на първия сезон, подновяването на втория сезон беше обявено миналата година на 12 февруари 2020 г. Но както всички знаем, развлекателната индустрия трябва да бъде изправена пред много последствия поради пандемията COVID-19. Почти всички сериали и редица филми бяха отложени през 2020 г. поради световно блокиране и ограничения за пътуване. Нашите вътрешни ресурси казват, че вторият сезон не е близо до излизането през 2021 г.

В момента няма нито една налична актуализация или новина за Arthdal ​​Chronicles Season 2. Създателите и продуцентите на сериала все още не са споменали нищо за подновяването. Изминаха почти две години и феновете все още чакат. Някои дори смятат, че сезон 2 на Arthdal ​​Chronicles може да е бил отменен.

Засега все още няма официално съобщение за отмяната. Така шоуто все още не е отменено. Докато от друга страна, всички главни главни герои на шоуто, а именно Сонг Джунг-ки, Ким Джи-уон, Джанг Донг-гун и Ким Ок-Вин, ще се завърнат отново на снимачната площадка на шоуто. Според изследователски доклади стигаме до заключението, че южнокорейската драма е получила огромна популярност в страната. Не само това, но и се превърна в най-високо оценения корейски драматичен сериал по телевизията в Южна Корея. Така сезон втори със сигурност ще стартира. Може да го получим до следващата година, особено до края на 2022 г.

Вземете предварителен преглед на миналия сезон

Историята на първия сезон на Arthdal ​​Chronicles се основава около митична земя Арт, която се е намирала през периода на бронзовата епоха. Хората, които живееха в този стар и древен град Артдал, трябваше да се изправят пред много предизвикателства, за да придобият силите на земята. Тази история не само ни показва борби за власт, но и ни представя невероятни любовни истории. Ролята на Eun-Seom, която се изпълнява от известния Song Joong-Ki, се вижда как преминава през различни борби и трудности, за да върне към живот цялото си изгубено племе. Докато е в целия този процес, той научава за собствената си истинска принадлежност и произход.