Арнолд Шварценегер ВСЕ още мрази Крис Прат за изневярата на предишната си съпруга Анна Фарис

Крис Прат и Анна Фарис бяха женени повече от десетилетие. Двойката се раздели през 2017 г. Крис Прат започна нова връзка с Арнолд Шварценегер дъщеря на Катрин Шварценегер . Въпреки това, Арнолд наистина не харесва Крис, тъй като смята, че Крис е изневерил на Ана с Катрин.

Крис и Ана се срещнаха на снимачната площадка на Take me Home Tonight през 2007 г. Дуото обяви годежа си през 2008 г. Най-накрая се ожениха на 9 юли 2009 г. Двойката се ожени в Бали, Индонезия. Двойката има съвместен син, роден през 2012 г. Крис Прат и Анна Фарис прекратиха връзката си през 2017 г.

Скоро след това през 2018 г. Крис обяви годежа си с Катрин. Двойката се ожени през 2019 г. Катрин роди първото си дете през 2020 г. Наскоро двойката обяви, че очаква второто си дете. Катрин е най-голямото дете на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър.

Арнолд не харесва много Крис и смята, че той не е точният мъж за дъщеря й. Той смята, че Крис е изневерил на бившата си съпруга и може да направи същото с дъщеря си. Той смята, че холивудският актьор не е правилният избор за дъщеря й. Двойката обаче е щастливо женена вече три години. Те имат прекрасно дете и се радват на брачния си живот.

Арнолд Шварценегер, бивш актьор и културист, беше бивш губернатор на Калифорния. Той беше женен за Мария Шрайвър и има четири деца. Двойката прекрати връзката си през 2011 г., а разводът им беше финализиран през 2021 г.

В интервю Крис Прат сподели мнението си за съпругата си и втория си брак. Той сподели, че преди да се срещне с Катрин се е чувствал малко без посока, но сега с нея се чувства по-добре и щастливо се наслаждава на моменти от живота. Катрин Шварценегер е автор. Тя пише книги за самопомощ. Първата й книга е публикувана през 2010 г.

На работния фронт, новият филм на Крис Прат Доминион на юрския свят ще бъде пуснат тази година. Филмът е един от най-очакваните филми на годината. Филмът е шестата част от Джурасик парк франчайз . Звездният актьорски състав на филма включва  Крис Прат, Брайс Далас Хауърд , Сам Нийл , Лора Дърн , Джеф Голдблум , Даниела Пинеда , Проповед на Изабела , съдия Смит , Омар Си , и BD Wong . Филмът е готов да излезе на 10 юни 2022 г. Крис Прат също ще бъде видян във филма на Marvel Тор: Любов и гръм . Филмът е продължение на Тор: Рагнарок . Филмът ще излезе по кината на 8 юли 2022 г. Звездният актьорски състав включва звезди Крис Хемсуърт като Тор, Теса Томпсън , Натали Портман , Крисчън Бейл , Крис Прат, Джейми Александър , Пом Клементиев , дейв баптист , Карън Гилън , Шон Гън , Джеф Голдблум и Вин Дизел .

Крис изглежда е доста зает на работния фронт тази година. Освен това скоро ще посрещне второто си дете със съпругата си Катрин Шварценегер. Арнолд Шварценегер никога не е говорил публично за Крис Прат . Това може да е само слух, че двамата не споделят добра връзка, тъй като никой от тях не се е ругаел публично. Да се ​​надяваме, че и Крис, и Катрин се радват на брачния си живот с децата си и също така поддържат сърдечни отношения с татко Арнолд Шварценегер.

ЕтикетиАна Фарис Арнолд Шварценегер Крис Прат Доминион на юрския свят Катрин Шварценегер Тор: Любов и гръм