Арнолд Шварценегер участва в сериозна челна автомобилна катастрофа, множество коли ПОВРЕЖДАНИ

Арнолд Шварценегер наскоро е участвал в катастрофа с няколко коли. Произшествието беше мащабно и странно. Известният холивудски актьор е и губернатор на Калифорния от 8 години. В момента актьорът се снима за Кунг Фури 2 . За щастие актьорът не е пострадал толкова много при инцидента. Но нашите доклади казват, че един човек е бил тежко ранен при инцидента, който е откаран по спешност в близката болница. Останете с нас, за да знаете всичко за това, само тук долу.

Арнолд Шварценегер беше замесен в масивна автомобилна катастрофа - знайте всичко за нея, само тук!

Миналата седмица в петък, 21 януари 2022 г. Арнолд Шварценегер е участвал в масивна автомобилна катастрофа. Инцидентът е станал на кръстовището на булевард Сънсет и Алънфорд авеню. Мястото на произшествието е близо до Riveria Country Club, Лос Анджелис. Холивудският актьор е замесен в много автомобилна катастрофа. За съжаление при горепосочения инцидент тежко пострадала жена. Веднага била откарана в близката болница. Полицейското управление на Лос Анджелис разследва случая.Арнолд караше своя Черен джип Юкон. По наши данни колата му е била блъсната от червена Toyota Prius. За щастие Арнолд изобщо не е пострадал при автомобилната катастрофа. Но всъдеходът му беше силно повреден при автомобилната катастрофа. Въздушните възглавници на SUV бяха завършени, унищожени от червения автомобил Toyota. Черният джип на Арнолд беше частично върху червената кола. Въпреки че Арнолд беше спасен с Божията благодат, шофьорът на червената кола беше тежко ранен.

Жената, която е шофирала другата кола, е била силно контузена. Главата й кървеше силно. В момента тя е приета в близката болница. Все още не знаем дали тя е извън опасност или не. Докладите казват, че Арнолд е бил силно притеснен за ранената жена. Другите две коли не са пострадали толкова много. Причината за катастрофата все още не е известна на полицията.

Кой е отговорен за автомобилната катастрофа? Знайте за истината, точно тук!

Полицията в Лос Анджелис е уведомена за автомобилната катастрофа. Към момента полицията все още разследва целия случай. Според нашите доклади и четиримата шофьори са шофирали трезви. Няма индикации за употреба на наркотици или алкохол в странната автомобилна катастрофа. Някои източници хвърлят вина за инцидента Арнолд Шварценегер . Слуховете, които се появяват онлайн, държат Арнолд отговорен за автомобилната катастрофа. Но дали той наистина е отговорен за автомобилната катастрофа?

Според наши източници Арнолд се опитвал да завие наляво. Той пренебрегна факта, че стрелката за ляв завой все още показваше червения сигнал. Нашето проучване казва, че Арнолд не е бил одобрен за никое от подобни неща. Полицията все още мълчи по случая. Арнолд също мълчи за слуховете! Кой е истинският виновник за инцидента? Арнолд ли е виновен за инцидента? Е, все още решаваме този въпрос. Скоро ще ви информираме по този въпрос. Това е всичко засега, за да получавате най-новите актуализации за известни личности, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиАрнолд Шварценегер Кунг Фури 2