Арнолд Шварценегер НЕ ХАРЕСВА Крис Прат, защото изневери на Ана Фарис, за да се ожени за Катрин Шварценегер

Крис Прат женен Анна Фарис през 2008 г. и двойка е женена повече от 8 години и те решиха, че трябва да се разделят, през 2017 г. взеха Instagram и други социални медийни платформи, за да обявят развода си.

Има слух, че Крис Прат изневерява на Ана Фарис Катрин Шварценегер . Няма доказателства за това, че Крис Прат е изневерил на Ана Фарис с друг човек. Много фенове на неговото вярване, че това е само защото двойката е заета в собствения си живот и имат страхотно различни личности и имат своите срокове и крайни срокове. И поради това не можеха да си отделят подходящо време. Докато и двамата принадлежат към филмовата индустрия и са част от нея от дълго време.В много интервюта Крис Прат каза, че Катрин му е помогнала в много неща. Докато много хора имаха теория за Крис Прат, че като успешна игра рано за него и той не можеше да се бори със смъртта на успеха и поради това той беше изправен пред някои проблеми с имиджа. Докато след като беше с Катрин Крисп, рекламата беше уверена от Катрин, че той трябва да прави това, което прави и не трябва да се тревожи за твърде много неща и просто трябва да се наслаждава на вниманието и времето, което получава от феновете си и цялото време на филма в индустрията.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от chris pratt (@prattprattpratt)

Арнолд има типичен баща, който не би бил доволен от брака на дъщеря му с някой, който се е провалил в предишния му брак, но той не е показал никаква загриженост за това и в цялата си публичност е приел, че Крис Бърдън винаги го е обичал и го е казвал искрено как е страхотно за дъщеря му и как двама са много влюбени един в друг. След като прекарва времето си с дъщеря си и нейния съпруг, той най-накрая е отпуснал бдителността си и се вижда, че се наслаждава всеки път, когато е с тях. Към момента двамата се наслаждават на времето си заедно в карантина.