Арнолд Шварценегер може да не се появи в Expendables 4 Слуховете са ШОКиращи феновете по целия свят

Въпреки че тази новина беше потвърдена през 2017 г., феновете все още са шокирани от напусканията на Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер от филмовия франчайз, наречен The Expendables. Франчайзът е поредица от екшън филми, където Сталоун играе главния герой на човек на име Бари Рос. Освен това Сталоун е съавтор на първите 3 филма от екшън франчайза.

Сталоун реши да напусне франчайза през март 2017 г., след като източници потвърдиха, че той и шефът на Nu Image/Millennium Ави Лърнър не можа да намери общ език по няколко аспекта, свързани с новия филм. Например, имаха разногласия относно сценария, нов режисьор на филма и няколко елемента на качеството на филма. Той обаче се завърна към франчайза през 2018 г. Източници потвърждават, че оттогава процесът на заснемане е бил бавен и е понесъл загуби, тъй като е имало няколко стартирания и спирания.

Шварценегер спомена пред EW в интервю през 2017 г. и аз цитирам: „Няма Expendables без Sly“, позовавайки се на Сталоун като Sly. Той също така отново и отново е казвал, че никога не би направил филма без Силвестър Сталоун. Арнолд Шварценегер играе ролята на Тренч в първите 3 филма. Той също така спомена, че няма представа за подробности по отношение на филма, само че продуцентският екип иска да започне снимките през август 2017 г., както винаги правят. Въпреки факта, че Сталоун се завърна във франчайза, Шварценегер остава изгнаник от най-новата продукция. Феновете смятаха, че той ще последва Сталоун обратно и ще поеме отново ролята си на Тренч в новия филм.

Въпреки че тези новини бяха наоколо и чути от феновете, ударът е малко брутален, защото новото продължение The Expendables 4 се очаква да излезе някъде следващата година (2022). Феновете спекулират, че новият филм ще излезе през месец август, тъй като всеки друг филм от франчайза беше пуснат през същия месец. Един от членовете на актьорския състав Ранди Кутюр потвърди, че снимките ще започнат през 2021 г. и го направиха. Говори се, че снимките на филма са приключили в средата на октомври 2021 г. Последният Expendables е последният от поредицата, слагайки края на 11-годишното пътуване. Феновете са развълнувани да видят Меган Фокс като най-новата главна женска роля и вярвам, че тя ще донесе перфектния край на сериала.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Слай Сталоун (@officialslystallone)

Въпреки че има слабо вълнение от няколко фенове, няколко други вярват, че тази филмова поредица трябва да приключи, за да пусне по-развита, усъвършенствана версия. Те вярват, че главните герои са стари и изобразяват чувство на героизъм, което вече не се оценява от публиката. Те също така вярват, че краят на този филмов франчайз може да проправи пътя за поредица от The Expendables.

Силвестър Сталоун държи високо всичко, което се е харесвало и оценявало в екшън филм, но той не еволюира с възрастта и героят му е написан като неуязвим наемник, днес феновете вярват, че това е точно изображение на токсичната мъжественост.