Арми Хамър ЗАМЕНЕН от Уил Арнет, след като беше уволнен от Тайка Вайтити от „Следващи победи на гол“

Режисьор Тайка Вайтити е взел решение за замяна Арми Хамър в ' Следващият гол печели ‘. Актьорът ще бъде заменен от Уил Арнет .Решението беше взето, след като Хамър беше обвинен в сексуално насилие от множество жени. Актьорът обаче казва, че обвиненията са неверни. Отношенията бяха по взаимно съгласие.

В момента полицията в Лос Анджелис разследва случая.Хамър е известен с ролите си в „Агентът на CIPOL“, „Ребека“, „Хотел Мумбай: атаката“, „Обади ме с твоето име“, „Самотният рейнджър“ и много други. Арми не само е заменен от филма на Тайка, но също така е загубил няколко други проекта. Той беше уволнен от ромком 'сватба с пушка' с главната роля Дженифър Лопез . Съобщава се, че той също беше премахнат от сериала на Paramount+ „Кръстникът“, както и от пиесата на Бродуей „Минутите“.Филмът е готов да излезе по кината през февруари 2022 г. Разпространява се от 20th Century Studios. Продуцентската къща се надява филмът да се представи добре, след като се появиха обвиненията. Няколко жени твърдят, че са сексуални злоупотреби. Първото обвинение срещу Хамър беше отправено през 2017 г. Жена го обвини, че я е изнасилил. Многобройни екранни снимки на разговора на Хамър с жени също се появиха онлайн. 35-годишният актьор отрича всички твърдения. Полицията в Лос Анджелис обаче разследва случая.

Адвокатът на актьора Андрю Бретлер издаде скорошно съобщение, в което се посочва, че твърденията на жените нямат смисъл. Сега обаче е интересно да се види дали Хамър ще получи някаква роля в предстоящи проекти.

„Next Goal Wins“ е базиран на британски документален филм със същото име, издаден през 2015 г. Той е базиран на истинска история. Историята е за холандския треньор Томас Ронген. Той се опита да превърне един футболен отбор на Американска Самоа от губещи в победители и да им помогне да се класират за Световното първенство по футбол. Сценарият е написан от Тайка Вайтити заедно с британския писател Иън Морис. Филмът ще се разпространява от Searchlight Pictures.

Уил Арнет е известен с работата си в Arrested Development. Той щеше да играе ролята на изпълнителен директор на Футболната федерация на Американска Самоа. Съобщава се, че Арнет трябва да заснеме отново сцената на Хамър от филма. Арнет също се появи в „30 скали“. Той е известен с ролята си в „Blades of Glory“ и „Semi-pro“. Той също така даде своя глас в Despicable Me, „Monsters vs. Aliens“ и по-специално изобрази Батман във франчайза „Lego Movie“. Уил е представен от CAA, Artists First и Робърт Офер от Sloane, Offer, Weber и Dern. Звездният състав на Next Goal включва Елизабет Мос, Оскар Кайтли, Дейвид Фейн, Беула Коале, Лехи Фалепапаланги, Сему Филипо, Ули Латукефу и Ангъс Сампсън.