Арми Хамър УВОЛЕНА от Мъж от U.N.C.L.E. продължение по ОБВИНЕНИЕ в сексуално посегателство и злоупотреба с наркотици

Въведение

Предстоящата година ще има кикстарт с някои от най-нереалистичните истории на знаменитостта на 2021 г. Познайте кой? да, Арми Хамър , актьорът на „ Обади ме с твоето име ' и ' Социалната мрежа “ и наследникът на петролната компания на семейство Хамър, спечели светлината на прожекторите и влезе в тенденцията, след като беше обвинен в канибализъм. Е... той всъщност не е канибал.

Дори и след това. любопитствата се въртят около личния живот на Арми Хамър въз основа на обвиненията, които той получи от социалните медии седмици по-късно. Във връзка с този инцидент той остави два важни проекта. Според докладите от някои надеждни източници, разбрахме, че той не е напуснал проекта, по-скоро е бил принуден да напусне. Сега, докато нещата вървят, не знаем дали работният му живот може да бъде същият като преди.

Обвинения срещу него и как това ще се отрази на кариерата му

Съобщения, които не са потвърдени, непрекъснато се разнасят из всички социални медии. Твърди се, че клиповете показват как Арми разговаря с много жени в ясен разговор, който показва желанията му, докато той изразява своя фетиш и сексуалните си желания да пие кръв, да реже крайници и да поробва партньора си в секса. Съобщението, което според съобщенията е изпратено от самия Арми, ясно посочва неговите сексуални фантазии. Жена, която преди това е била бивша на чук, спомена, че той е изразил желанието си да приготви реброто й и да го изяде. Друга жена, която също беше негова бивша, съобщи в интервюто, че той е издълбал името си върху кожата й (по-точно на таза й), което според него е „играта с ножове“, когато са били в спалнята му. Под прикритието на всички тези развратни твърдения, превърнали се в медийна сензация, тези дами казват, че тези сексуални желания на Хамър са просто димна завеса. Те отправят обвинения срещу Арми, че ги манипулира, принуждава и ги злоупотребява емоционално. От друга страна, Хамър не е коментирал нищо, което може да потвърди тези обвинения. Неговото близко обкръжение отрече всички обвинения в малтретиране.

В настоящата епоха на технологиите новините, които се споделят в социалните медии, имат известна стойност. въпреки че Хамер отхвърля всички обвинения срещу него, очевидно обвиненията имат достатъчно валидност. В резултат на това Хамър ще претърпи крах в кариерата и професионалния си живот. Особено, той трябваше да се появи в предстоящия филм „ Човек от U.N.C.L.E. “, което той повече няма да прави.

Говорителят на правния екип на Арми Хамър спомена пред репортерите, че обвиненията срещу Хамър са „явно неверни.“ Той също така заяви, че сексуалното взаимодействие, което е имал с партньорите му, е било изцяло по взаимно съгласие и това е било напълно обсъдено, че те са се съгласили и то е участвало взаимно.

Хамър споменава в доклада си, че обвиненията, отправени срещу него, са просто неверни и са категоризирани като нещо неоснователно. Той възкликна в изявлението си, че няма да даде своя отговор на всички тези глупости. Той също така спомена всички твърдения в социалните медии, които се отправят срещу него, като просто фалшиви онлайн атаки.

Оттогава не е заведено нито едно дело от нито една от жените, обвинили Хамър за всички тези нарушения.