Arifureta Сезон 2 Епизод 3 Дата на излизане и гледайте безплатно онлайн

Arifureta се завръща с втори сезон. Вече излязоха два епизода от втори сезон. Феновете вече очакват Arifureta сезон 2, епизод 3. Нека да поговорим за повече подробности в тази статия.

Arifureta: От обикновеното до най-силното в света направи премиера и получи добър отзвук от феновете. Arifureta Сезон 2 Епизод 3 се очаква да бъде наличен след 3 февруари 2022 г. Въпреки че, ако имате Funimation или а Нетфликс абонамент, тогава можете да го гледате от 27 януари 2022 г.  Времето за пускане на новия епизод ще бъде 23:30 ч. според стандартното време в Япония. Arifureta Сезон 2 Епизод 3 е озаглавен Черно и Бяло.

В първия епизод видяхме завръщането на Куки в замъка. Виждаме също как Хаджиме пътува до пустинята Груен и по пътя те са нападнати от пясъчни червеи. Те по някакъв начин побеждават врага и също така успяват да спасят Bize. В същото време генерал Фрейд е информиран за битката между пясъчните червеи и Хаджиме и той решава да се бие. В следващия епизод видяхме Хаджиме да лекува хората в Анкаджи. Те също така унищожават чудовища, отговорни за това.

След това Хаджиме и други се опитват да проникнат във вулкана Груен. Вулканът се пази от много чудовища. Те се опитват да ги завършат, но изведнъж лъч светлина поразява Хаджиме. Сега ще видим какво ще се случи с Хаджиме и как ще се развие историята след Анкаджи. Всички се тревожат за Хаджиме и неговата безопасност. Следващият епизод ще бъде пълен с приключения и тръпка. Би било вълнуващо да видим как се развива историята след това.

Arifureta е аниме сериал. Сериалът е създаден от Рьо Ширакоме. Сериалът е базиран на лека поредица от романи, която също е написана от Рио Ширакоме. Режисурата е направена от Кинджи Йошимото в първия сезон. Режисьор на втория сезон е Акира Иванага.

Първият сезон на Arifureta беше пуснат на 9 юли 2019 г. и приключи на 7 октомври 2019 г. След края на първия сезон беше разкрито, че ще има нов сезон на сериала. Вторият сезон на Arifureta: From Commonplace to World’s Strongest излезе на 13 януари 2022 г. Първият сезон имаше общо 13 епизода и две оригинални видео анимации. Очаква се и вторият сезон да има същия брой епизоди.

Историята на сериала се върти около момче, което ходи в гимназия, на име Хаджиме Нагумо. Често е обект на тормоз. Основната причина за този тормоз е връзката му с Каори. Един ден всички негови съученици се пренасят във фантастична земя и получават магически сили, а Хаджиме също получава специални алхимични сили. Сега той трябва да използва тези сили, за да се подобри и да стане по-добър, докато придобива обикновени сили в сравнение с други свои съученици. Arifureta Сезон 2 Епизод 3 ще бъде вълнуващ. Феновете са доста развълнувани от новия епизод, тъй като предишните два епизода вече получиха добри отзиви.