Apple TV+ пусна документален филм „Малък свят“, който разтърсва умовете ни

Том Хю-Джоунс заедно с помощта на Пол Ръд създадоха документален филм, включващ природата, известна като „Мъничък свят“. За първи път беше излъчен на 2 октомври 2020 г. по Apple TV+, а втори сезон вече е излъчен на 16 април 2021 г. Tiny World включва по-малко известни малки легенди на природата. Подчертавайки малките животни и забележителните неща, които правят, за да издържат, всяка сцена е изпълнена с невероятни истории и удивителна работа с камера. Apple сподели друго видео, което показва как работят филмовите продуценти на документалните сериали на Apple TV+ и предоставят кадрите, които правят. Подводните фотографски художници говорят за нова иновация за гмуркане, която им позволява да вдишват, без да издуват мехурчета от хардуера си. Това очевидно прави морския живот значително по-малко компрометиран с тях, което дава възможност на филмовите продуценти да се приближат за повече. разкрива как продуцентите на документалните сериали на Apple TV+ са подходящи за получаване на снимките, които правят. Във видеото подводните фотографски художници изследват нова способност за гмуркане, която им позволява да вдишват, без да издуват мехурчета от нещата си. Това очевидно прави морския живот много по-малко компрометиран с тях, което дава възможност на филмовите продуценти да се доближат за по-естетически снимки. Apple е блажено включила как природата и еволюцията вървят ръка за ръка.

Какво точно знаем за начина, по който излиза новият сезон на „Мъничък свят“„Tiny World“ има своя втори сезон на път, в който Пол Ръд ще предостави своя глас като разказвач, както и ще продуцира Docufeature. Пол Ръд носи гъвкавост и огромна база от фенове на този документален филм за природата поради невероятното си представяне на снимачната площадка на „Мравуняка“, неговата уравновесеност предоставя на техните наблюдатели индивидуална гледна точка към неподправения свят, просветлявайки креативността и гъвкавостта на най-малките животни на планетата. С повече от 200 записани вида и три 160 дълги части от филма, документалните сериали с шест сцени споделят ослепителни истории и зашеметяваща кинематография, които представят малки животни и изключителни проблеми, които правят, за да надживеят. Уловени на филм за най-важното време са скаридите анемони, които аплодират, за да подпишат предназначението си да чистят безмилостни риби; склонността към „гризане“ на зъбите блени риби, записани при бавно движение с необичайно използване на камери за бързо привидение; и етруските лисици, признати за най-гладните гръбначни животни на земята. „Tiny World“ се доставя от Plimsoll Productions и е медийна къща, създадена лично от Том Хю Джоунс, който освен това изпълнява ролята на създател с Дейвид Фаулър. Грант Мансфийлд и Марта Холмс също работят като изпълнителни продуценти в полза на Plimsoll Productions. Apple също така пусна нов сезон на Земята през нощта“ в цвят и „Годината, която Земята се промени“, имайки предвид празненствата на Деня на Земята в допълнение към „Малкият свят“.

Едно нещо, с което всички бихме могли да се съгласим, е, че Apple започва да се впуска в нови области на иновациите и е доста енергизиращо това, за което ще мислят по-нататък. Apple беше нашият фар за развитие и ние сме нетърпеливи и гладни за още.