Apple пуска tvOS 15 Beta 4 за разработчиците заедно с iOS 15 Beta 4 и iPadOS 15 Beta 4 за разработчиците

Забавлението на iOS 15 бета продължава с днес. Macintosh доставя iOS 15 beta 4 и iPadOS 15 beta 4 на разработчиците. Това се случва четиринадесет дни след пристигането на бета 3, която донесе поразителни промени в съмнителния ъпгрейд на Safari и това е само началото.

iOS 15 beta 4 и iPadOS 15 beta 4 са достъпни за инженерите чрез ефирна актуализация в приложението Настройки. Очевидно е, че ако актуализацията не се покаже незабавно за изтегляне, продължете да проверявате, тъй като тук и там са необходими няколко момента, за да се извърши на всеки привлечен дизайнер. Номерът на формуляра за настоящата доставка на iOS 15 beta 4 е 19A5307g.

Новата програмна адаптация на Apple няма да бъде завършена до есента, така че, като се вземат предвид всички неща, тя ще бъде доставена на цялото население. Анализаторите във всеки случай трябва да очакват проблеми с изпълнението и сигурността, когато изпълняват бета версията на iOS 15 на основни джаджи за момента. Вижте нашия пълен помощник за допълнителни тънкости относно това дали трябва да използвате бета версията на iOS 15.iOS 15 beta 3 беше доставена на 14 юли и включваше скромен куп забележителни промени, особено по отношение на оспорваната преработка на Safari. Различните промени включват друг екран за пръскане, когато отворите интересно App Store, промени в интерфейса на Focus в Настройки и небето е границата оттам.

iOS 15 beta 3 променя съмнителния ъпгрейд на Safari с нова лента за местоположение, бутон за презареждане

Какво се случва в iOS 15 beta 3? Промени в Safari, надстройка на музикални джаджи и др

iOS 15 и watchOS 8 бета 3 ви позволяват да въвеждате опреснявания на рамката с по-малко достъпно натрупване

Независимо от четвъртите инженерни бета версии на iOS 15 и iPad 15, Apple допълнително доставя tvOS 15 beta 4 за Apple TV и HomePod и watchOS 8 beta 4 за Apple Watch. Четвъртата бета версия на macOS Monterey също е достъпна. Apple не е предоставила нови бета версии за публични бета клиенти. Настоящите актуализации са просто достъпни за дизайнерите.

tvOS (веднъж в миналото Apple TV Software) е работеща рамка, създадена от Apple Inc. за втората ера и по-късно Apple TV усъвършенстван медиен плейър. Зависи от работната рамка на iOS и има множество сравними системи, иновации и идеи.

Софтуерът на Apple TV за втората и третата ера на Apple TV има няколко присъщи приложения, но не поддържа външни приложения.

На 9 септември 2015 г., по време на медиен повод, Apple съобщи за Apple TV от четвъртата ера, с помощ за външни приложения. Apple промени името на работната рамка на Apple TV на tvOS, като получи терминологията на Camcase, която използваха за другите си работни рамки, iOS и watchOS.

На 30 октомври 2015 г. Apple TV от четвъртата ера се отвори и беше доставен с tvOS 9.0. На 9 ноември 2015 г. беше доставен tvOS 9.0.1, по същество актуализация за разрешаване на незначителни проблеми.

tvOS 9.1 беше доставен на 8 декември 2015 г. заедно с OS X 10.11.2, iOS 9.2 и watchOS 2.1.[6] Заедно с тези актуализации, Apple също обнови приложенията за дистанционно управление на iOS и watchOS, като взе предвид съществената далечна полезност за Apple TV от четвъртата ера (предварително споменатото приложение работи само с минали адаптации на Apple TV)

tvOS 9 беше изпратен с няколко нови акцента на Apple TV от четвъртата ера. Един от значимите акценти беше способността за преминаване през интерфейса с новия тъчпад отдалечено, използвайки многоконтактни сигнали.