Angry Birds: Summer Madness Дата на пускане в Netflix; Връща ли се оригиналният актьорски състав?

Ядосани птици телевизионните сериали се завръщат Нетфликс с нова серия. Новият сезон скоро ще бъде пуснат в Netflix. Нека да потърсим повече подробности в тази статия.Angry Birds: Summer Madness е новият сезон на поредицата Angry Birds. Новият сериал ще включва Red, Chuck и Bomb. Поредицата ще включва тримата, посещаващи лагер. В лагера Могъщият орел щеше да бъде техен учител. Поредицата ще включва и прасетата. Премиерата на сериала ще бъде в Netflix през 2022 г. Сериалът ще се състои от четиридесет епизода. Продължителността на всеки епизод ще бъде около единадесет минути. Сериалът ще излезе на 28 януари 2022 г.

Наскоро беше пуснат трейлър на анимационния сериал. Трейлърът показва, че Ред, Чък, Бомба и Стела имат проблеми с другите си приятели, а също и с Neiderflyer. Ще има и някои забавни игри и спортове. Интересната част от поредицата е лагерът за прасета и участието им в тези спортове. Би било забавно да се види взаимодействието между лагера за прасета, както и птиците. Има и добавяне на нови герои в поредицата. Новите герои са пернатите птици близнаци. В новия анимационен сериал ще видим как птиците раздвижват границите си, нарушават правилата, а също и да се справят с проблемите си.Серията е създадена от Rovio Entertainment . Netflix и CAKE си сътрудничиха с Rovio Entertainment, за да създадат анимационния сериал ядосани птици. Новата серия е вдъхновена от версията на играта и ракетите за птици, виждани във филма Angry Birds. Анимационният филм Angry Birds беше издаден през 2016 г. Разкрива се също, че хуморът горе-долу ще прилича на филмите, но ще има свежест в новия сериал. Режисьор на сериала е Къртис Лелаш като има предвид Адан Йе е проектирал героите в сериала.

Angry bird е видео игра, която беше пусната за първи път на iOS през 2009 г. Играта е разработена от Rovio Entertainment. Играта придоби огромна популярност и около 12 милиона копия на играта бяха инсталирани от магазина за приложения. След успеха на играта излезе и нейната филмова версия. Филмите Angry Birds също получиха добри отзиви. Филмът е създаден от Rovio Entertainment и е разпространен от Sony Pictures . Гласът зад кадър на различните герои на Angry Birds беше направен от Джейсън Судейкис , Джош Гад , Дани Макбрайд , Мая Рудолф , Кейт Маккинън , Шон Пен , Тони Хейл , Кийгън-Майкъл Ки , Бил Хейдър , и Питър Динклидж .

В сериала Angry Bird: Summer Madness гласът зад кадър се прави от Адам Киршнер , Ана Сани , Девън Мак , и Джиджи Саул Гереро . Други членове на актьорския състав все още не са разкрити. Би било интересно да видим какво ново ще представи поредицата. Миналите издания от франчайза Angry Birds получиха положителни отговори. Да се ​​надяваме, че новият сериал Angry Bird: Summer Madness също ще получи добър отзвук от публиката.