Анджелина Джоли заряза Брад Пит, защото той ѝ изневеряваше с Марион Котияр

Запознаване

От Анджелина Джоли поиска раздяла през септември 2016 г., Брад Пит и Анджелина Джоли бяха забъркани в бурен правен спор, но двамата преди това не се сблъскаха. По време на снимките на трилърния блокбъстър от 2005 г. Mr. & Mrs. Smith, номинираните за Оскар се влюбиха. Аферата им се сблъска с много противоречия, тъй като Брад Пит беше женен за звездата Дженифър Анистън по това време. Звездата се приближи за развода им през месец октомври през 2005 г. Пит и Анджелина Джоли, актрисата от филма Сол, се обвързаха бързо, като Джоли обяви бременността си с първото им бебе през януари 2006 г. През 2006 г. той официално даде , Мадокс и Захара, нейните деца от първия брак, като фамилията им е Джоли-Пит.

Първото им дете Шайло е родено през месец май, 2006 г. През 2007 г. двойката реши да осинови дете и го кръсти Пакс. Анджелина и Пит бяха благословени с близнаци, а именно Нокс и Вивиен през 2008 г. През месец април през 2012 г. Джоли и Пит потвърдиха любовта си. През август 2014 г. те се ожениха във Франция. Точно през последните две години от сватбата, която е през 2016 г., актрисата подаде молба за развод. Основната причина за раздялата, цитирана от нея, са някои спорове между нея и съпруга й. Тя поиска пълно законно настойничество над шестте деца на двойката.Около 2020 г. изглеждаше, че очевидно каменната раздяла на двойката се е успокоила. Въпреки това двойката все още не е стигнала до извод за попечителството над децата си. Актрисата разкри също, че смята, че решението й да се раздели със съпруга си се е оказало добро за децата им.

Брад Пит имал ли е връзка с Марион Котияр, докато се среща с Анджелина Джоли?

Добър вътрешен човек информира The Post във вторник, че Анджелина Джоли е поискала раздяла с Брад Пит, след като е разбрала, че той лежи върху нея с прекрасната си колега. По време на снимките на трилъра за Втората световна война в Лондон, Пит се е свързал със своята колега от „Съюзнически“ Марион Котияр , за месеци. Това заключение направи частен детектив, че звездата е изневерявала на съпругата си. Някои доклади обаче отричат ​​тази връзка. Този следовател е назначен от Анджелина, тъй като тя се съмнява в подозрителното поведение на съпруга си. Марион Котияр стана обект на предположения, когато започнаха да се разпространяват съобщения, че тя и колегата й Брад Пит имат афера, водеща до раздялата на Анджелина и Пит.

Друг вътрешен човек твърди, че на Джоли й е писнало от постоянните им пререкания за прехраната им. Според инсайдъра тя постепенно е искала да напусне Холивуд, за да се посвети изцяло на благотворителните си дейности по света, докато Пит се радва на Холивуд и неговите празненства. Въпреки това, не е направено удостоверяване на този скандал с измама. Докладите сочат, че причината за развода са арогантното отношение на Пит, както и поведението му към децата им. Разкриха, че звездата е имал навик да консумира алкохол и трева, което не се харесва на съпругата му.