Анджелина Джоли причини ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ ПРОБЛЕМИ на Брад Пит, докато бяха женени

Въведение

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха заключени в най-лошото съдебно дело, откакто подадоха молба за развод през септември 2016 г., но нещата между двамата не винаги бяха мрачни. Носителите на Оскар се влюбиха един в друг по време на снимките на екшън филма от 2005 г г-н и г-жа Смит . Произходът на връзката им предизвика доста шум, откакто Пит беше женен Дженифър Анистън по времето. Приятели стипца и звезда на Имало едно време в Холивуд обяви раздялата си през януари 2005 г. Тя подаде молба за развод през март следващия март, а процесът беше отложен през октомври 2005 г.

„Прекарахме много време в осъзнаване, мислене и говорене за това, което и двамата искаме в живота, и осъзнахме, че искаме едни и същи неща“, каза Джоли пред Vogue през януари 2007 г. „И тогава продължихме да отделяме време. животът се подобри толкова много, че можехме да бъдем заедно, когато изглеждаше, че ще направим нещо, трябваше да го направим.' Пит и Джоли станаха критични, когато тя потвърди бременността си с първото им дете през януари 2006 г. Той официално осинови сина й Мадокс и дъщеря й Захара през 2006 г., а децата им получиха фамилното име Джоли-Пит.Двойката доведе Шайло през май 2006 г. The Малефисент актрисата има син Пакс през март 2007 г., а актрисата го последва през февруари 2008 г. Техните близнаци, синът Нокс и дъщеря Вивиен, са родени през юли 2008 г. Джоли и Пит обявиха брака си през април. 2012 г. Те се ожениха във Франция през август 2014 г. Бранджелина обаче го обади през септември 2016 г.

„Едно от най-големите и най-интелигентните неща, които някога съм правил, е да дам на децата си Анджи за тяхна майка“, похвали се той пред Parade през септември 2011 г. „Тя е прекрасна майка. О, човече, толкова се радвам, че я имам. С партньор като Анджи знам, че когато работя, децата са по-щастливи, по-безопасни и по-проспериращи. И когато Анджи работи, тя знае, че има същото.

Звездата от Lara Croft: The Tomb Raider се раздели след две години от семейния им живот, позовавайки се на непреодолими различия. Той поиска правото да се грижи само за шест от децата им. „Това решение е за доброто на семейството“, каза неговият адвокат в изявление пред Us Weekly. Катастрофа на частен самолет между двамата доведе до разследване на насилие над деца срещу Пит. „Той се напи и се сби с Анджелина“, каза източникът. „Мадокс се намеси, за да защити Анджи и влезе в лицето на Брад. В Боен клуб Актьорът беше свален от обвиненията през ноември 2016 г.

Пит „много би искал да излезе още веднъж“, разкрива конкретно източник, но актьорът все още не е бил готов любовният му живот да бъде „разглеждан“ отново в очите на обществеността. „[Той] иска да намери този специален човек, с когото ще остане за дълго време“, каза вътрешен човек, отбелязвайки, че Пит „имал проблем“ с безкрайните предположения – дори когато „искаше приятелско кафе“. Звездата от Троя беше „фокусирана върху семейството, благотворителността и работата“ и се надяваше, че „той и Анджелина са намерили начин да си простят и да продължат напред, в името на децата, ако не друго“, каза източникът.