Анджелина Джоли не е доволна от последните новини за развода си – Doms2cents

Сценарият на развода на Анджела Джоли и Брад Пит става все по-мръсен. Ситуацията се влошава всеки и почти всеки работен ден, независимо от инициативите на Джоли. Като каза това, малцината се ожениха през 2014 г. и подадоха молба за развод през 2016 г. Когато го попитаха за причината, Джоли заявява, че е имало непримирими различия между двамата. Също така актрисата обясни, че е предприела това действие в името на младите си.
Ресурс: BBCA Angelina Jolie иска да отстрани председателстващия съдия от нейния сценарий за развод
През август Анджелина Джоли поиска да се отърве от решението, което ръководи бракоразводното им дело, Джон У. Оудъркърк. Тя спомена, че Оудеркърк е предубеден и се тревожи над възможностите му, за да заключи обстоятелството. Освен това тя постоянно се съмняваше в способността му да остане неутрален. Но съдът отхвърли искането на Джули и спомена, че Оудъркърк ще продължи с развода на двойката, тъй като той има дълъг опит с двамата.
Изборът е предубеден
Choose John W. Ouderkirk беше единственият, който се ожени за Брад Пит и Анджелина Джоли през 2014 г. От друга страна, Джоли от време на време поставяше въпроси за избора си заради предубеденото си отношение. Освен това юристите на Джоли също твърдят, че Оудъркърк не успява да направи своевременно задължителни разкрития за трайни професионални отношения, включващи себе си. От друга страна, адвокатите на Пит съветват, че всички тези твърдения са погрешни и Оудъркърк е безпристрастен. Освен това те нарекоха това действие на Джоли за забавяне на изслушването на съдебното дело. Споменаха, че тя прави опит да отложи уреждането на висящите спорове за попечителство при обстоятелството за развод.
Тя не е доволна от крайното решение
Въпреки че наистина не знаем какво означава участието на Ouderkirk в случая за Брад Пит, това определено не е фантастична новина за Анджелина Джоли. Тя наистина е недоволна, че той продължава делото.

Ресурс: Harper’s Bazaar Въпреки това, юристите на Пит твърдят, че Джоли не е имала възражения срещу съдията преди това. Има един завоалиран мотив, който я е довел до това решение.