Анджелина Джоли ИЗПОЛЗВА ДЕЦАТА СИ, за да се върне при Брад Пит, защото Я НАСТАВИ

Продължаващата горещина между Анджелина Джоли и Брад Пит е известно на всички. В момента, много красива Анджелина Джоли е уловена с новия си филм на Marvel “ Вечни “. Но наскоро видяхме и известната знаменитост на почивка заедно с нейните прекрасни деца. Тя също е била в новините няколко пъти преди, заради приятелството си с популярния музикант The Weeknd.

Горещината между Анджелина и Брад Пит!

Всички познаваме както Анджелина Джоли, така и Брад Пит са били много близки един до друг в миналото. Двойката е в много мили и близки отношения с нея повече от 10 години. Тогава те решават да се оженят през 2014 г. И двамата споделят 6 красиви деца, а именно Пакс, който е само на 17 години; Захара, която е една година по-млада от Пакс; Шайло, която е на 15 години; близнаци, а именно Вивиен и Нокс, и двамата в момента са на 13 години; накрая, Мадокс, който е на 20 и учи в университет в Южна Корея.В момента двойката се превърна в съперник един на друг. Това се случи откакто решиха да се разделят. Освен това се съобщава, че Анджелина не споделя толкова страхотни отношения с бившия си съпруг Брад Пит. И двамата се борят да получат попечителство над децата си. Делото се води в съда вече близо 5 години. Бракът им продължи само две години! Инцидент с най-големия им син Мадокс принуди Анджелина да заведе дело за развод срещу Брад.

Анджелина използва ли децата си?

Някои съобщиха наскоро, че Анджелина може да използва децата си, за да се върне към Брад Пит. Тя води децата си на промоцията на новия си филм. Е, Брад никога не е правил подобно нещо! Не само това, но цялата тази ваканция и нещата се казва, че просто се показват. Но феновете и близките на Джоли отричат ​​това твърдение. Според тях всичките 6 деца са много самостоятелно мислещи. Никой не може да ги принуди да правят неща, които не харесват или искат да правят.

Сега Анджелина Джоли даде много интервюта, в които обсъжда майчинството си. Тя лично смята, че расте всеки ден. Тя преминава през много възходи и падения, но винаги излиза силна. Не само това, но още след раздялата си с Брад, тя също е много ангажирана с работата заедно с жени и деца, които са жертви на домашно насилие в САЩ.

В съда има и жалба срещу Брад за домашно насилие. Случаят очевидно е направен от Анджелина още през март. Не само това, но някои казват също, че децата им също са готови и желаят да бъдат свидетели на домашното насилие, извършено от Пит над Анджелина. Това обаче се оказва много поверителна новина.

Но от другата страна на историята, Пит се беше съгласил сам, че би могъл да се справи правилно със семейната си ситуация. Но разследването, извършено от службите за деца и федералните власти, досега доказаха, че Брад Пит е невинен. Освен това му е позволено да посещава и да вижда децата си, когато пожелае. Освен това Джоли също иска семейството й да се излекува от всички минали събития и болка.