Андрю Гарфийлд се ЗАвръща в ролята на Спайдърмен, потвърден от Sony в TASM 3

Докато Андрю Гарфийлд направи своето завръщане в Spider-Man: No way Home всички, които са гледали филма, са харесали изпълнението му. Но съдейки по това колко усилено Андрю Гарфийлд се опита да запази този слух, че го няма във филма, той не успя и интернет беше виновен за това, тъй като те вече бяха предсказали, че той ще бъде там заедно Том Холанд и Тоби Магуайър.

Оттогава феновете му стартираха таг в Twitter, в който се казва, че го искат обратно за филма The Amazing Spiderman 3 и етикетът е в тенденция като #TASM3 в Twitter.

Това е така, защото всички са видели представянето му в Spider-Man: No Way Home и вярват, че той заслужава още един шанс за ролята си в The Amazing Spider-Man 3, защото когато той играе ролята на Spider-Man в The Amazing Spider-Man 2. Филмът не беше добре възприет от публиката, тъй като имаше твърде много герои и историята не беше много фокусирана. Но вината не е на Андрю Гарфийлд, тъй като той не е режисирал филма. Просто беше лош скрипт.

Тогава студиото беше готово да го доведе за друг филм The Amazing SpiderMan 3, но беше отменен, тъй като те смятаха, че ще претърпи същата съдба като предишния, а също така бяха на средата да дадат на Marvel Studios правата на SpiderMan, където той може да съществува в кинематографичната вселена на Марвел. Но той беше отменен едва когато сделката премина, тъй като студиата вече имаха своите планове за това кой да направят следващия SpiderMan.

Ще се върне ли Андрю Гарфийлд като Спайдърмен?

Е, за да се случи това, ще са необходими много неща на Marvel, за да се случи, но тъй като Спайдърмен вече съществува, шансовете вече са малки това да се случи. Но никога нула.

Сега идва на филм ще има ли? Да кажем, че засега слухът изглежда е верен, са шансовете той да се върне, тъй като Spider-Man 3 е там. Наскоро в Instagram, когато дубльорът на Андрю Гарфийлд беше помолен да го поздрави за повикването му за The Amazing SpiderMan 3, той каза много благодаря. След този интернет полудя и си мислех дали това се случва наистина и това накара всички да се развълнуват и всички си помислиха, че е време SONY да го направи.

Можете да го видите тук.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Уилям Спенсър (Skate Ninja) (@iwilliamspencer)

Но когато каскадьорът осъзна какво е направил, той направи друга публикация в Instagram и я поправи, като каза, че не е прочел коментара и че е честна грешка, която е направил.

Но феновете не бяха в настроение да го приемат, тъй като Андрю Гарфийлд също отрече слуховете за това, така че е очевидно да не му се доверява сега по този въпрос, тъй като той просто не е толкова добър в това да го крие. Ако това се случи, можем да очакваме студиата на SONY да го направят и рано или късно ще получим подробности за това.