Андрю Гарфийлд ПОТВЪРДИ Amazing Spiderman 3 и може да върне Ема Стоун

Произведението на Невероятният Спайдърмен 3 това, което е направено от фен, представя как ще изглежда продължението на Спайдърмен, ако героят на Ема Стоун , Гуен Стейси не е умряла на първо място. След като последната част от франчайза за Спайдърмен на Сам Рейми получи някак лоши отзиви от критиците, продуцентското тяло Sony също взе решение да пренавие целия франчайз, докато играе главната роля. Андрю Гарфийлд в главната роля. А що се отнася до ролята на Гуен Стейси, студиото избра Ема Стоун да действа заедно с Андрю. И двамата участваха и в двата филма от франчайза The Amazing Spider-Man, режисиран от Марк Уеб. Във втората част главната женска роля Гуен Стейси умира в края на филма, което се счита за един от най-емоционалните моменти от франчайза. Питър Паркър (Гарфийлд) прави всичко възможно да спаси Гуен (Стоун), докато Зеленият таласъм я хвърля от върха на часовниковата кула. Но Питър не успява навреме и Гуен умира на място, когато докосне земята.

Ако разгледаме пътя Невероятният Спайдърмен 2 В края, можем също да видим, че е имало начини, Питър щеше да лекува последствията от смъртта на Гуен Стейси, след като се справи със злодея, Зеления таласъм. Въпреки че не знаем точно с какво би се сблъскал Питър в третата инсталация на франчайза, това, което знаехме, е, че ще има лош човек, идващ от екипа на Sinister Six, тъй като вече беше дразнен в края на филма. Но в крайна сметка нямаше нищо като The Amazing Spider-Man 3, въпреки че сме виждали множество странични истории и две продължения за човека, който се занимава с уеб прашка. От друга страна, предвид лошите реакции на критиците за The Amazing Spider-Man 2, Sony се ръкува с Marvel Studios и Spider-Man влезе в Marvel Cinematic Universe. Версията на Спайдърмен къде Том Холанд е главната роля беше добре изплатена. Но със слуховете за третата инсталация на франчайза TASM, ние естествено започваме да си представяме какво ще бъде, ако Гуен Стейси се върне по някакъв начин.Произведение на изкуството, направено от фен Pabloruizzx, показва как ще изглежда очакваното продължение, ако Питър Паркър на Андрю и Гуен Стейси на Ема се появят във филма. произведението на изкуството показва, че разкритият Спайдърмен държи Гуен, приятелката си в ръцете си. Гуен вече се превърна в Спайдър-Гуен. Ето действителното произведение на изкуството, което първоначално беше публикувано от художника в Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пабло (@pabloruizzx)

Въпреки че Андрю Гарфийлд така и не получи шанс да продължи ролята си в The Amazing Spider-Man 3, слуховете за неговото участие в самостоятелен дебют стават все по-силни с течение на дните. След гледане Тоби Магуайър , Андрю Гарфийлд отново в действие заедно с Том Холанд и битки с 4 от Sinister Six, Green Goblin, Sandman, Lizard и Electro предизвикаха нова надежда у феновете. В резултат на това се подават безброй гласове в подкрепа на петицията за трета част от франчайза TASM. Sony все още не е потвърдила нищо, но ако това наистина се случи, може да успеем да видим дуото Гарфийлд и Стоун отново.

ЕтикетиАндрю Гарфийлд Ема Стоун Тоби Магуайър Том Холанд