Андрю Гарфийлд НАМЕЧВА TASM 3 е кросоувър с Вселената на Тоби Магуайър на Спайдърмен

Андрю Гарфийлд може да се завърне като Спайдърмен в предстоящия спиноф на Spiderverse на Sony. Ако мислиш, Спайдърмен: Няма път към вкъщи , отбеляза края на злодеите. Тогава нека те спра точно там! Грешиш, тъй като историята току-що започна. Андрю Гарфийлд може скоро да участва TASM 3 ! Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Андрю Гарфийлд ще играе в TASM 3? Знайте всичко за него, само тук!

Андрю Гарфийлд иска да се върне във вселената на Спайди. Феновете го обичаха в продължението на TASM. Съгласни сме, че филмите за Невероятния Спайдърмен са доста подценени. Но човек не може да отрече Ема Стоун и Андрю Гарфийлд имаше най-добрата химия на екрана. Освен това представянето му в двата филма беше похвално и заслужаващо внимание. Така феновете искат да го видят отново в костюма на Спайдърмен.

За съжаление, само трилогията Spider-Man на Андрю Гарфийлд е задържана в голяма степен. Така феновете сега искат да го видят как завършва своята теория на Spiderverse. Макар че TASM 2 беше изправен пред огромна загуба в индустрията, представянето на Андрю във филма беше изключително необикновено и изключително. Всички искаме да видим Андрю Гарфийлд в неговия костюм на Спайдърмен, но това може да не се случи никога!

Първоначално имаше планове за TASM 3, но в крайна сметка много неща се случват между тях. Така филмът така и не получи желаното място. Освен това през 2015 г. Sony обяви, че ролята е била предадена Том Холанд . Така TASM 3 на Андрю Гарфийлд се оказва изгубена тема в историята. Но наскоро, след пускането на Spider-Man: No Way Home, филмът отново се появи в разговори. Изглежда, че все още има някаква възможност и надежда за Андрю Гарфийлд.

Андрю Гарфийлд TASM 3 е бил клубен с Тоби Магуайър Вселената на Спайдърмен?

Да, вярно е, че TASM на Андрю Гарфийлд никога няма да се появи на екрана ви. Но наскоро, актуализация от нашите вътрешни източници, доказа, че филмът е бил удрян Тоби Магуайър Вселената на Спайдърмен. Скорошният филм за Спайдърмен направи огромно изявление там. Spider-Man: No Way Home, се оказва едно от най-добрите творения на MCU. Том Холанд даде най-доброто от себе си във филма и успя да улучи своя невероятен герой.

Но хей, Тоби Магуайър също не е толкова далеч в това бягане. Има три различни франчайза за един герой на супергерой. Не може да се отрече, че MCU е подкрепил героя от Sony. Но изглежда, че Sony скоро ще изкупи позицията си. Sony планира да направи още един филм за Спайдърмен. Предстоящият филм за Спайдърмен може да бъде сливане на героите на Андрю Гарфийлд и Тоби Магуайър от Спайдърмен.

Това може да е добра възможност за най-чакания филм на Андрю Гарфийлд за Спайдърмен. И трите Спайди са дали най-добрите си кадри във филмите. В момента всички са станали съвместна част от франчайза на MCU. Няма ли да е страхотно да ги видите всички в един филм за Спайдърмен? О, тази бележка, определено ще ви актуализираме повече по този въпрос, веднага щом получим нещо ново по тази тема. Дотогава, за да получавате най-новите актуализации и новини за новите филми и предавания, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиАндрю Гарфийлд Ема Стоун Тоби Магуайър Том Холанд