Анатомията на Грей, сезон 19 може да е финалът на сериала, шефът на ABC ПОТВЪРЖДАВА

Въведение

Рекордното пътуване на Анатомията на Грей ще продължи да работи и в бъдеще с Елън Помпео действа като дама с факлата. ABC потвърди подновяването на широко популярния медицински сериал на Shondaland за още един сезон. Предстоящата част ще бъде 19тисезон на шоуто. Елън Помпео отново е назначена за главен герой на шоуто, Мередит Грей. Позицията на Помпео също е повишена от съизпълнителен продуцент до изпълнителен продуцент за 19-тетивноска. Друг изпълнителен продуцент на шоуто, Криста Върноф ще продължи в позицията си като шоурънър на сериала. Акакто видяхме за сезон 18 на шоуто, което беше подновено през май 2021 г., ABC не обявява сезон 19 на Grey’s Anatomy като последен сезон на шоуто. Нито го намекват като край на персонажа на Помпео – засега.

Сериалът Grey’s Anatomy е събрал общо 12,8 милиона гледания от цял ​​​​свят след излизането му. Датата на пускане беше забавена с 35 дни за всички платформи. На всичкото отгоре шоуто е важен ключ за печалбите, които се генерират главно за Disney и работи върху спиноффа Station 19 като вселена, която е взаимосвързана с настоящото шоу. Тези два проекта често се разглеждат като кросоувър, което му помогна да достигне позицията на второто най-популярно сценарно шоу веднага след Grey’s Anatomy.Анатомията на Грей, сезон 19 ще излезе по ABC на 24тифевруари тази година. Предстоящият сезон ще бъде показан като кросоувър със станция 19 .

Анатомията на Грей също участва Кевин Маккид като Оуен Хънт, Ким Рейвър като Теди Алтман, Камила Лудингтън като Джо Уилсън, Катерина Скорсоне като Амелия Шепърд, Кели Маккриъри като Маги Пиърс, Крис Кармак като Атикус 'Връзка' Линкълн, Джейк Борели като Леви Шмит, Ричард Флъд като Кормак Хейс и Антъни Хил като Братя Уинстън.Върноф и Раймс ще продуцират шоуто като изпълнителен директор заедно с Помпео, Деби Алън и Марк Гордън за сезон 19 на Анатомията на Грей.