Американски музикални награди 2021: Ариана Гранде, Дрейк, Еминем, The Weeknd и всички останали, които са номинирани

Всички очи сега са насочени към Американски музикални награди 2021 г . Това е точно зад ъгъла и ние сме силно развълнувани да разкрием за вас списъка с известни личности, които са номинирани за тазгодишния фестивал AMAs. Всички внимават кой печели наградите и кой ги пропуска само с една точка. Останете с нас, за да разберете всичко за него, само тук.

Всичко, което искате да знаете за AMAs, е тук!

Американските музикални награди е готово и е планирано да бъде излъчено този предстоящ месец, на 21 ноември, ексклузивно по мрежата ABC. Вече са излезли и номинираните за всички награди. И така, развълнувани ли сте да знаете номинираните за тазгодишните AMA? Съобщението за всички номинации дойде точно тази сутрин. Развълнувани ли сте да гласувате за любимия си изпълнител?Списъкът, който чакате!

Изпълнител на годината определено е тема, която трябва да следите. Имаме толкова много имена за тази конкретна награда. За тази награда имаме най-добрите от най-добрите певци в света, списъкът съдържа Ариана Гранде , най-любимата BTS момчета, известният певец Дрейк , нашият млад глас, Оливия Родриго , горещата и талантлива певица Тейлър Суифт , и не можеш да забравиш Уикенда . Родриго също участва в надпреварата за спечелване на наградата „Нов изпълнител на годината“. С нея имаме и някои нови млади певици в списъка, като Хлапето Ларой , 24k Goldn , Гивеон , и също Маскиран вълк .

Също така следим да разберем кой ще бъде любимият мъжки поп изпълнител за тази година, номинираните за наградата отново са Дрейк, певецът с епичен глас Ед Шийрън , любим на тийнейджърите и младите хора Джъстин Бийбър , Lil Nas X , и отново имаме The Weeknd в списъка. Междувременно погледите са насочени и към любимата поп изпълнителка на годината, списъкът съдържа един от нашите фаворити като Гранде, Доджа котка , Дуа Липа , Родриго, и как да забравим Тейлър Суифт.

Имаме и огромен списък с номинирани за любим мъжки хип-хоп изпълнител. Тук сме нарекли Дрейк, Малко бебе , Торба с пари И , Поло Г , и Pop Smoke. Изглежда, че Дрейк е за много награди в тазгодишните AMA. В същата категория имаме и женско подразделение, където намираме имена на Карди Б , Гледайте Лерей , Ерика Банкс , Меган Ти Жребец , и Сладко . Гласуването за тазгодишните награди на AMAs е готово и е готово да се отвори за публиката там. Можете да гласувате до 16 ноември, определено гласувайте, за да накарате любимия си изпълнител да спечели желаното заглавие.

Имаме и някои от вашите фаворити, номинирани за Любима актуална песен на годината. Списъкът включва Ерика Банкс, известната “ Bus It ', Имаме и лунна светлина, популярна' Започнете ” на него Megan Thee Stallion също участва в надпреварата с песента си „ Тяло “, нашата млада звезда също не е далеч от преследването, Оливия Родриго е готова с най-популярния си хит, “ Шофьорска книжка “, Поп Хуна също е в реда с „ Adderall (Corvette Corvette) “. Това не са всички, имаме и други награди, определено вижте и тях.