Амбър Хърд СТРЕЛБА от Аквамен 2, ПОТВЪРДЕНА от Джеймс Уан, след като петицията достигна 20 милиона подписа

е Амбър Хърд част от Аквамен 2 ? Е, знам, че този конкретен въпрос в момента е в ума на всички. Но познайте какво, най-накрая имаме потвърдена актуализация по този въпрос. Джеймс Уан | е тук, за да ви даде окончателната присъда по този въпрос. Знаете ли отговора на въпроса? Е, ако не го направите, тогава какво чакате? Останете с нас, за да знаете всичко, само тук долу.

Уволнен ли е Амбър Хърд от Аквамен 2?

Отговорът на най-задавания ви въпрос все още е на изчакване. Мнозина чакаха окончателното съобщение и познайте какво дори след толкова дълго чакане все още не е разкрито. Според нашите източници Амбър Хърд все още не е уволнена от Аквамен 2. Изглежда точно като бившия си съпруг Джони Деп , тя също ще трябва да премине през загубата на звезда, но няма да бъде премахната от Aquaman 2!

В интернет се разраства вирусна петиция, която изисква отстраняването на Амбър Хърд от Aquaman 2! Петицията вече е подписана от над 20 милиона души по целия свят. Да, цифрата е доста огромна и шокираща! Очевидно е, че Амбър Хърд си е спечелила някои големи хейтъри!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Амбър Хърд (@amberheard)

Вирусната петиция с искане за отстраняване на Амбър Хърд! Знайте всичко за него само тук!

Всички знаем за голямата бъркотия между Амбър Хърд и Джони Деп. Бившата двойка наскоро се сблъска с някои сериозни последици в съответните си актьорски кариери. И двамата са поставили различни обвинения един върху друг и по този начин нещата са надхвърлили собствените им ръце.

Всичко започна, когато Джони Деп беше премахнат от франчайза на Warner Bros Фантастични животни . Очевидно феновете на Деп нямаше да приемат това нещо лекомислено. Така петицията се появява в картината. Всички знаем първата част на Аквамен, изобразена на Амбър Хърд. Тя играе ролята на главен герой във филма. Публиката явно иска и изисква нова Мера в продължението на филма Аквамен и изгубеното кралство. Но ще видим ли нова Мера в продължението на филма на Аквамен, а именно, Аквамен и изгубеното кралство?

Джеймс Уан потвърждава премахването на Амбър Хърд от Аквамен 2?

Премахването на Амбър Хърд от Aquaman 2 е постоянен въпрос за публиката там. Повечето хора са против актрисата. Петицията, която все още е в ход, вече надхвърли над 20 милиона подписа!

Но въпреки очевидния хаос навън, директорът на франчайза на Aquaman реши да не се поддава на общественото търсене. Снимките на филма приключиха. Направеното не може да остане непроменено. Освен това директорът на Аквамен Джеймс Уан лично смята, че петицията е глупава. Е, решението му да не премахва Амбър Хърд от Аквамен 2 определено ще донесе сериозно разочарование за публиката там. Така че продължението на филма ще бъде ли изгубено?

Първата част на филма беше наистина вълнуваща и необикновена за публиката там. Продукцията на филма за продължение този път ни гарантира по-зрял сюжет. Но дали филмът ще оцелее сред хаоса на Амбър Хърд? Е, това може да се разбере само когато филмът излезе. Затова не забравяйте да гледате филма тази година, на 16 декември 2022 г.