Амбър Хърд ПОТВЪРЖДАВА ПРИСЪДАТА ЗА ЗАТВОР, почти след предстоящото показание на Джеймс Франко

Амбър Хърд Проблемите на нея просто продължават да се трупат последно, когато тя беше в съда и започна да се притеснява да предостави доказателства, че тя започна да използва преобразени снимки, където мнозина твърдят, че снимките са фотошопирани и тя просто се опитва да обвини Джони Деп .

Джони Деп и Амбър Хърд се разведоха през 2016 г., но по това време никой не се противопоставя един на друг. Проблемът започна, когато Амбър Хърд даде интервю и твърди, че е била жертва на домашно насилие. Тя никога не спомена нечие име ясно и това доведе до Джони Деп да предприеме действия и да заведе дело за клевета срещу Амбър Хърд, че Амбър Хърд косвено се позовава на него.Адвокатите на Джони Деп отчаяно искат да попитат Джеймс Франко дали този ден, когато се срещна с Амбър Хърд, е видял някакви черни петна по лицето на Амбърс и някакви признаци на насилие върху нея. Също така за Джеймс Франко проблемите се натрупват, тъй като наскоро той призна в интервю, че е бил пристрастен към секса и поради това е страдал много и е загубил много приятели и никога не е бил верен на никого, с когото е бил през това време. Той също така призна, че е правил секс с учениците си.

Докато на Джеймс Франко е връчено разпореждане, той трябва да се яви в съда на 11 април 2022 г. в окръг Феърфакс, Вирджиния. Той няма лични взаимоотношения с Амбър Хърд и Джони Деп, но този случай може да изглежда зле за Амбър Хърд, защото на кадрите от наблюдение тя изглеждаше добре и по тялото й нямаше синини, за които тя каза, че са продължили по тялото й в продължение на много дни.

Джеймс Франко има своите проблеми, с които трябва да се справи, но изглежда, че той също трябва да премине през това и изявлението му може да промени живота на Джони Дийп и най-накрая може да остави Амбър Хърд зад затвора или нещо подобно на това, което тя ще страда.