Amazon Halo Fitness Tracker най-накрая ще ви позволи да споделяте вашите здравни данни с други приложения за здраве, които използвате на вашия смартфон

Когато получите Amazon halo, Amazon може да се играе бързо с други устройства и приложения. Може да се намери на страницата за помощ на Amazon, открита от SLASH LAKE, и е възможно да се споделят данни за сърдечния ритъм, измерени от Amazon Halo, с „поддържано устройство или приложения за упражнения“. Наистина не знаем кое устройство или приложение все още е съвместимо.

Halo Application Настройка на споделената конфигурация на сърдечния ритъм Можете да активирате „Споделена конфигурация на сърдечната честота“, преди да стартирате процеса, който ви е необходим за процеса за всяко приложение или устройство, в менюто. Не очаквайте да работят бързо, отколкото други устройства и приложения трябва да бъдат внедрени в края на тях, така че тази промяна всъщност? Е, това прави възможно използването на по-широка екосистема от приложение, модифицирано от здравето. Може би можете да споделите сърдечния си ритъм. Видеото, което записвате, за да можете да наблюдавате тренировките. По същия начин съвместимостта с устройства може да споделя тези здравни данни с интелигентни треньори, мобилни телефони, екшън камери и други инструменти.

Текущата новина е, че данните за сърдечния ритъм могат да се споделят, но в бъдеще ореолите могат да участват в списъка в други показатели. Amazon Halo е удобен фитнес тракер от среден клас. Тази актуализация означава, че работите най-добре като част от по-голяма екосистема от интелигентна фитнес технология, която можете да използвате.



Устройство за носене, предназначено да проследява всичко - от движение и модели на сън до телесни мазнини и тонове на гласа. Halo също проследява сърдечната честота в реално време и от четвъртък можете да изберете да споделяте данни за пулса в реално време с поддържани приложения и устройства на трети страни, включително фитнес оборудване NordicTrack, Openfit и Clmbr. Такава връзка ви позволява да преглеждате сърдечния си ритъм в реално време на поддържани устройства, докато тренирате, или да проследявате пулса си във времето с поддържано приложение за фитнес. Още една стъпка за разширяване на гъвкавостта на Halo. Тази лятна секунда Amazon добави проследяване на движението, за да поддържа нови камери за мобилни телефони, предназначени да анализират гъвкавостта. За да активирате споделянето на сърдечната честота, отворете приложението Halo от вашето устройство с Android или iOS, отидете на Настройки> Споделяне на сърдечната честота и докато носите Halo, включете настройките за сърдечен ритъм.

Той трябва да комуникира с телефона ви чрез Bluetooth и да работи по същия начин както на телефони iPhone, така и на Android. Цветовете на трите основни продадени ленти са оникс (черен), минерал (небесно синьо) и розово злато (розов цвят). Amazon очаква потребителите винаги да напускат Halo Band. Батерията издържа ден и седмица, а сензорът е водоустойчив до 5ATM. Amazon го нарича „против плуване“.

Но това, което наистина отличава услугата Halo, са две нови функции, Body and Tone: първата използва камера на смартфон, за да заснеме 3D сканиране на тялото ви и да изчисли телесните мазнини. Последният използва микрофони на Halo Band, за да чуе тонове на глас и да съобщава за емоционални състояния през целия ден. След като получите 3D сканиране, Amazon използва машинно обучение, за да го анализира и да изчисли процента на телесните ви мазнини. Amazon твърди, че процентът на телесните ви мазнини е по-висок от индекса на теглото и затлъстяването. Твърди се, че е по-надежден индикатор за здравето. Amazon също така твърди, че не е толкова точен, колкото интелигентните сканирания скали, които се опитват да измерят телесните мазнини с помощта на биоелектричен импеданс. Amazon казва, че вътрешните разследвания в подкрепа на тези твърдения може да започнат да изпращат документи в медицински списания, които са в процес на преглед.