Аквамен и изгубеното кралство: Потвърдени новини| Посветен на 8-годишен фен – Doms2cents

Има нещо уникално различно във филмите за измислени супергерои, главно защото без значение колко много ги пренебрегваме, спираме да ги харесваме. Няма да започвам безкрайния спор за превъзходството с участието на Marvel и DC главно, защото ми харесаха напълно и двата филма и тъй като няма сравнение, няма граници. Напоследък Aquaman, много обичаният филм на DC, беше подновен за още едно продължение, Aquaman and the Missing Kingdom.
Aquaman, който беше пуснат през 2018 г., беше просперираща стачка за организацията на поколението. Във филма участва Джейсън Момоа, който се наслаждава на позицията на ключов герой и участва в позицията на Артър Къри или Аквамен. В противовес на ценовия диапазон от 150-200 милиона долара само, филмът достига близо 1,5 милиарда паунда в световен мащаб. Цялата тази популярност беше достатъчна, за да могат създателите да направят селекция за продължението.
Въпреки това нещата започнаха да намаляват постепенно веднага след като Джейсън Момоа стартира другите си филми като The Sweet Girl и самият режисьор беше активен с много други ефикасни. В тази публикация вероятно ще видим почти всичко, което трябва да знаете за бъдещия филм Аквамен и отпадналото кралство. Продължете да разглеждате, за да намерите всичко за експозицията.
The Kissing Booth Period 3 току-що стартира в Netflix. Най-очакваните филми в момента са начело на чата, но както обикновено, получавате най-евтините оценки. Въпреки това се харесва от много мъже и жени. Не искаш ли да видиш какво се случва с Ел и кого тя наистина избира?

Аквамен и изгубеното кралство: Знайте всичко за филма

Aquaman е американски филм за супергерои на DC, който беше представен за първи път през 2018 г. След това филмът ще се превърне в огромна стачка, както за създателите, така и за самите актьори. Във филма участва Джейсън Момоа в главната роля, когото сте забелязали в Match of Thrones като Khal Drogo.
Непосредствено след като филмът стане известен и стане хит, за създателите става критично да пуснат друг раздел. В началото нямаше опции за удължаване на филма, а режисьорът Джеймс Уан беше допълнително фокусиран върху другия си ефект.
Джейсън Момоа, главният водещ на шоуто, използва своя аспект, за да разпознае сюжета и въпроса за продължението. В интервю самият Джейсън каза, че сам се е очаровал от продължението. Джейсън се обърна към администраторите и създателя и изложи идеята си за продължението отново и отново.
В скорошно интервю, звездата от Aquaman Yahya Abdul-Mateen II откри, че сценарият на новото продължение на филма е много по-добър от предишния 1. Сценаристите са придобили толкова много стратегии за бъдещия филм и се твърди, че има бяха много сценарии и доста неща, които чакаха във филма.
Aquaman and the Misplaced Kingdom: Кога ще излезе?Филмът на DC Comics, Aquaman 2, беше представен отново през 2019 г. и служителите ясно декларираха аспектите по отношение на него. „Аквамен и изгубеното кралство“ е планирано да стартира през 2020 г., но когато се появи covid-19, за филма се превръща в голяма дилема да направи още по-нататъшна обработка.
Световната пандемия спря производството на много големи филми и дисплеи и Аквамен в момента е човек от тях, което води до пречка за пускането на филма. Но сега филмът набира скорост.
Не много отдавна официалните лица обявиха проверения ден на пускане на филма. Ако не сте били образовани за датата на излизане на филма, тогава ще се радвате да научите за деня на стартиране.
Датата на стартиране на Aquaman and the Shed Kingdom е потвърдена на 16 декември 2022 г.
Период 3 на външните банкови институции идва ли отново в Netflix? Сезон 2 току-що беше представен и вече има предположения за предстоящата колекция. С по-високи резултати и гледаемост става очевидно за създателя да поднови филма обратно. Проверете тази кратка статия и открийте всичко за филма в дълбочина.

Aquaman and the Missing Kingdom Solid: Кой се насочва към завръщането отново?

Вече има потвърдени новини за най-предсказуемия филм, Аквамен и изгубеното кралство. Филмът отново играе Джейсън Момоа в най-важното ръководство. Звездата преди е участвала в първоначалния филм и е установено, че участва в ролята на Аквамен или Артър Къри.
Той участва в позицията на супергерой Аквамен, който е петдесет процента човек и 50 процента риба и притежава силата да общува с риби и водни животни. Наред с това, той има енергията да плува толкова бързо, колкото можете да си помислите.
Джейсън Момоа като Артър Къри / Аквамен. Той е 50%-атлант/50%-човек и е цар на Атлантида. Той притежава способността да плува със супер-превъзходна скорост и също така да се свързва с водни животни чрез своите специфични способности.
Amber Listened ще се завърне отново като Мера. Тя е забележителна конкретна личност и има основна роля във филма. Принцесата на Ксебел, а също и дъщерята на крал Нерей имат контрол повече от океана. Тя също може да има същата енергия като Аквамен и може да комуникира с водното местообитание.
Патрик Уилсън отново ще играе ролята на Орм Мариус или Оушън Научете в „Аквамен и последното кралство“. Той е предишният крал на Атлантида и брат на аква Гай/
Долф Лундгрен също ще играе в новия филм за Аквамен  като крал Нерей.
Продължението на Aquaman носи отново Yahya Abdul-Mateen II и той ще бъде забелязан като David Kane или Black Manta.
И не на последно място, Темуера Морисън ще бъде свидетел като Томас Къри. Той е баща на Артур и често прекарва време в своя фар.
Джейсън Момоа посвещава новия филм на своя 8-годишен ентусиаст
Съвсем наскоро Джейсън Момоа сподели психологическа статия в публикацията си в Instagram, която гласи: „Исках да споделя снимка на това изумително момче Дани Шихан, майка му Натали ми изпрати това днес. Исках да кажа много благодаря на Andy Smith @sideshowcollectibles за това, че постави някои екшън фигурки и играчки заедно за Danny и @wbpictures за изпращането на нещо повече от тризъбец на Аквамен 🔱 Mahalo на всеки, който участва, и на семейство Sheehan Aloha J”
Тази статия получи повече от 1,2 милиона харесвания в Instagram и поддръжниците бяха толкова емоционални да видят това мъничко дете на тази млада възраст. Дани Шийън, 8-годишно момче, беше голям почитател на филма на Джейсън Момоа, Аквамен.
Актьорът доказа правилния си дух на супергерой, като посвети филма на младото момче, което неотдавна почина с необичайно мозъчно заболяване, идентифицирано като пинеобластом. Първоначалният акт на актьора се изпълни с по-младото момче, когато неговата игра в Аквамен стана вирусна в мрежата. След това Джейсън се свърза с него чрез Facetime. Когато чуем, че младото момче е напуснало земята, сърцата ни се разбиват.
Наскоро Джейсън сподели допълнителна статия, съсредоточена върху младото момче. То чете,
„Току-що открих тази сърцераздирателна информация. Цялата моя алоха към това прекрасно момченце Ohana Enjoys u. Почивай в мир Ти ще живееш в моето коронарно сърце. Посвещавам аквамен 2 на теб, лил ангел, Алоха UNKO Aquaman.”

Сърцата ни са към семейството и приятелите на Дани Шихан, остарял с 8-12 месеца от #Marshfield, който почина от рак на ума. 💔 Наслаждението му от Аквамен предизвика специално обаждане от актьора, който изобразява супергероя, Джейсън Момоа. Почивай в мир, Дани. 🔱 За да разберете много повече за ежедневието на Дани, щракнете върху обратната връзка в нашата биография. #RIP #4TheLoveofDanny #Massachusetts #hero #Aquaman @prideofgypsies”

Има ли официален трейлър за филма?
Филмът обяви деня на излизане, който дори сега има много време да пристигне. Офицерите разбраха, че филмът ще се появи следващата година. Сега официалният трейлър все още не е пуснат.
С придобиването на филма започна производството му, той все пак ще работи. Международната пандемия спря филма с още повече продукция и тъй като сега започва, все пак остава много време, за да приключи производството на филма.
За съжаление няма официален трейлър за този филм и ако търсите такъв, трябва да изчакате. Ако филмът ще обяви трейлъра, тогава ще се погрижа да ви актуализирам в резултат на този доклад.
Какви са вашите прогнози с този нов филм на Джейсън Момоа? Имате ли нещо да кажете за предстоящия филм? Ако отговорът е да, позволете ни да знаем в забележката.