Актуализацията на Microsoft Edge Dev добавя интересни нови промени към новия раздел на браузъра – прочетете, за да знаете

Microsoft Edge Dev наскоро получи актуализация за надграждане на браузъра до версия 94. Тази актуализация включва няколко нови функции, включително възможността за добавяне на втори набор от популярни сайтове към нов раздел. Това е първата версия на Edge Dev, базирана на Chromium. Версия 94.

Това са новите акценти, дадени в най-новото изпълнение на Edge Dev:

Вторият ред на „Майнстрийм сайтове“ е добавен към страницата „Нов раздел“.

Друга проверка на правописа е разрешена на Mac.Добавена е стратегия на председателя (моля, имайте предвид, че авторитетните формати и архивните актуализации може да не са завършени в този момент):

контролира дали да се даде възможност за валидиране на WAM в предишни варианти на Win 10 RS3.

Наблюдавайте настройките на секретния ключ на ace и решете дали е необходима проверка на притурката, преди тайната фраза да бъде въведена естествено на страницата на сайта.

Проверете дали генераторът на тайни фрази е активиран.

Контролира дали да се даде възможност на доставчиците да се оповестяват директно и след избягването да се възпрепятства определени тракери.

Контролите, дали да се даде възможност за стартиране на Microsoft, се присъединяват в Edge.

Работи по обмена на вход при влизане в програмата.

Добавена е поддръжка за заснемане на цял екран и потвърждение InPrivate, използвайки Face ID на iOS.

Microsoft също коригира различни грешки и проблеми с актуализацията:

отстранена авария при стартиране.

Коригиран е проблем, който караше PWA или сайтове, въведени като приложения, от време на време да се сриват след преработване на работната рамка.

Отстранен проблем, при който възпрепятстването на страниците на сайта на Mac от време на време караше програмата да се срива.

Коригиран е проблем, който понякога кара програмата да се срива или срива, докато си сътрудничи с PDF записи.

Известен проблем:

Потребителите на определени промоции, възпрепятстващи разширенията, може да срещнат грешки при възпроизвеждане в YouTube.

Като заобиколно решение, краткото осакатяване на увеличаването би трябвало да позволи възпроизвеждането да продължи.

Няколко потребители всъщност имат проблем, тоест всички раздели и увеличения бързо ще се сринат със STATUS_INVALID_IMAGE_HASH грешка.

Най-известната причина за тази грешка е остарялата антивирусна програма или програмите за сигурност от продавач (като Symantec). В тези случаи освежаването на продукта ще го поправи.

Потребителите на Kaspersky Internet Suite, които са въвели свързани увеличения, могат тук-там да видят, че страниците на сайтове като Gmail не могат да бъдат подредени.

Това несъвършенство се дължи на това, че основното програмиране на Kaspersky е остаряло, така че много добре може да бъде коригирано, като се гарантира, че е въведен най-новия вариант.

Тъй като програмираната дедупликация на информация е запозната с Insider канала, този проблем трябва да бъде намален, но все още го изпълняваме стабилно. По същия начин видяхме, че когато се изпълнява ръчно дедупликация на различни машини, отразяването ще се случи, преди една машина да получи възможност да синхронизира напълно промените си, така че не забравяйте да оставите достатъчно време между дедуплицираните изпълнения. Няколко потребители изпитват „извиване“ поведение, когато използват движения на тракпада или преглеждане на екрана с контакт, гледането в едно измерване също ще направи страницата непретенциозно гледана насам-натам при друго измерване. Моля, обърнете внимание, че това самотно влияе на определени сайтове и според всички е по-ужасно за определени джаджи. Това вероятно ще бъде идентифицирано с нашата непрекъсната работа за възстановяване на търсенето до подобно състояние като поведението на Edge Legacy, така че ако това поведение не ви харесва, можете за кратко да го нарушите, като отслабнете edge:/banners/banner # edgeexperimentalscrolling.