Айрланд Болдуин РАЗШИРА ЛЮБОВТА си към баща си Алек Болдуин след инцидента със заснемането на филма „Ръжда“

Въведение

Алек Болдуин Случайно застрелян режисьорът на филма „ Ръжда “ след като фиктивният пистолет, който той имаше в ръката си, беше изхвърлен внезапно по време на снимките в четвъртък.

Любовта на Ирландия Болдуин тече неспокойно за баща й Алек Болдуин, докато той продължава да се справя с онлайн сплашванията и омразните коментари в контекста на трагичния инцидент на снимачната площадка по време на снимките на филма „Ръжда“. Ирландия публикува мнението си в Instagram в сряда, като сподели екранна снимка на коментар, направен от фен. Тя премина през спомените на баща си и как той я приветства на снимачната площадка в нейното детство.

Какво казват другите относно този трагичен инцидент

В публикацията си в Instagram Айрланд Болдуин представи коментар, направен от фен, който си спомни спомените си от работа в индустрия, която наистина продуцира филма „Томас и магическата железница“ на Алек Болдуин. Този фен спомена, че Алек е поискал само едно просто нещо по това време: да има мляко и зърнени храни в стаята си в хотела за времето, когато дъщеря му идва на работното му място, на снимачната площадка. 'Това беше. Това беше целият ездач, винаги ще го помня.' Фенът завърши с неговите успокояващи думи.

След като публикува точната екранна снимка на този коментар, 26-годишната моделка изрази благодарността си към баща си за сладките спомени с него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от i r e l a n d ♥️ (@irelandbasingerbaldwin)

Каква е реакцията на Ирландия Болдуин по отношение на коментарите на другите

Тя написа в публикацията си в Instagram относно омразата и заплахите, които тя и баща й получават, че сред всички коментари, пълни с омраза и заплахи, отвратителни имейли, отвратителни текстови съобщения и презрителни гласови съобщения, този единствен коментар се откроява сам, красиво .
Тя също така ясно даде да се разбере на онези, които разпространяват коментари на омраза в социалните й медии за злощастния инцидент, че е до баща си. Тя написа: „Аз познавам баща си, ти просто не. Обичам те татко.'

Публикацията на Айрланд Болдуин идва след пет дни, откакто тя разкри в социалните мрежи, че репортерите са се свързвали с нея и неспокойно се свързвали с нея и я молили да коментира участието на баща му в трагичния инцидент в снимачната площадка на филма „Ръжда“ . В остаряла публикация в нейните Instagram Stories тя разкри съобщение от анонимен журналист на свободна практика, наричайки го обидно и безразлично („презрен и безчувствен“).

Какво каза Ирландия на семейството на жертвата?

Тогава тя написа, като се обърна към тези, които са давали номера й на журналистите, да спрат и да не се свързват повече с нея. Тя изпрати най-искрената си любов и подкрепа към семейството и приятелите на Халина Хътчинс. Тя също така изпрати своите съболезнования и изцелителни думи към Джоел Соуза. „Иска ми се днес да можех да прегърна баща си допълнително.“ Тя заключи.

В момента тече разследване по този злощастен инцидент. Разследващите проверяват дали първоначално е било злополука или не.