Агнешки филм: Всичко, което знаем досега – Doms2cents

През целия продължителен период от време A24 стана неразделен от странни, но необикновени видеоклипове. С няколко минали триумфа заедно с „Вещицата“ и „Мидсомар“. Бизнесът започна да пуска определен тип филми бързо, след като беше признат през 2012 г. С „A Glimpse Within the Mind of Charles Swan III“, пародия с участието на Чарли Шийн, която се появи в средата на 2013 г. Сега търсим с нетърпение Агнешкото.
Филмът не получи забележителни проучвания, но A24 бързо започна да продължи нагоре. С отделно издание през тази невероятна календарна година, която се превръща в „Spring Breakers“, „The Bling Ring“ и „The Amazing Now“. Това е впечатляваща първоначално година. Освен това A24 задвижва, тъй като доста дълго време е отложен, дългоочакваният „Неопитният рицар“ с участието на Дев Пател, който ще излезе на 30 юли 2021 г. В момента A24 има още един правдоподобен хит, който се чуди на изключително ефективната драматизация „Агнето“.
За да го изложа ясно, „Агнешко“ е за Нуми Рапас, работеща с 50-процентово яре от агнешко. Вероятно това е нещото, което можем да кажем от основния трейлър. Първоначалният вид на филма накара всеки човек да разговаря, така че да отговорите на всичките ви всепоглъщащи запитвания. Ето началото и края, които знаем толкова много за „Агнето“.
Каква е датата на доставка за агнешко?

За всеки един човек, който рядко може да чака да зърне ексцентричната, класификационна история за поклон. „Агнешко“ ще се появи по кината от 8 октомври 2021 г. Когато е трудно да се предаде това, което има в магазина на дребно от филма. Предполагаме, че „Агнешко” е отлично за пързалката, годината на Хелоуин. Затова отбележете датата в рутината си сега. Други снимки на движение A24, за които се очаква да бъдат изпратени недълго от сега, включват „The People“, който включва Beanie Feldstein и Richard Jenkins, и „The Memento Part II“. Спин-оф на популярния драматизиращ филм от 2019 г. „The Memento“. Нито един филм все още няма авторитетен ден.
„Агнето“ ще има авторитетно фирмено състезание в кинематографичната среда, когато се окаже през октомври. Други страхотни снимки на движение, които ще излязат същия месец, включват новия филм за Джеймс Бонд „Няма време за умиране“ през цялото време като „Агнешко“, последвано от „Halloween Kills“ на 15 октомври 2021 г., „Hill“ и „The French Dispatch“ на 22 октомври 2021 г. и „Keep go Evening in Solo“ на 29 октомври 2021 г., всички изключително предвидени видеоклипове.
Кой е в изкованото от Агнето?

Отпред в „Агнешко” е шведският артист Rapace като Мария. Мнозина ще възприемат артиста като нещо. Тъй като тя участва в първата шведска трансформация като „Момичето с татуировката на дракон“ от 3. Научно-фантастичния филм на Netflix „What Befell Monday“, следващия път на „Tom Clancy’s Jack Ryan“ и много далеч. Публикувайте за нея в блокбъстъри и носители на Оскар по-бързо, отколкото по-късно. С лекота на реалността, че е на изкачване.
Координиран от исландския режисьор Валдимар Йохансон, „Lamb“ е композиран от Йохансон и създателя Sjón. Освен това във филма участват Хилмир Снер Гуднасон като съучастника на Мария Ингвар и Бьорн Хлинур Харалдсон като брат и сестра на Ингвар Петур. Като се нулира за най-компонентната двойка и номиналното агнешко, фалшифицирането на филма е незначително. В допълнение, артистите Ингвар Сигурдсон и Естер Биби са записани като фалшиви хора на сайта IMDb, но кариерата им е мъглява.
Какво вероятно се случва с Lamb?От гледна точка на конвенционалните приказки за съвременното исландско общество, „Агнешко“ е мощен екранизиран филм с компоненти на ужас, който се развива в имот в провинциална Исландия. В центъра на историята е двойка на име Мария и Ингвар, които по-рано са се сблъскали с неудобството при връзката и наистина нямат малки деца. Техният начин на живот абсолютно се върти близо до работата с тяхното ранчо и агнета. Предимно докато накрая не получат уникален подарък. Всъщност това е обичайното средство, чрез което го виждат като особено малко агне. Един с друг двойката избира да издигне младежа като свое дете. От самото начало изборът носи удовлетворение и хармония. Докато в крайна сметка факторите за 1 ден започнат да стават изключително извити.
Като и двата „Midsommar“ и още един филм A24 на Робърт Егерс, известен като „The Lighthouse“. „Агнешко“ осигурява усещане за оставане на сравнимо преразглеждане на история като свършването на работата на произведението на изкуството. Много повече предполагат традиции на старомодна Гърция или фантазиите на Братя Грим. Въпреки че „Агнешко” ще получи широката си доставка през октомври, филмът успешно дебютира на веригата за празнуване. В нежни проучвания като Variety, които го смятат за „поразителен ужас за майчинството“. Изглежда, че филмът ще бъде ужасяваща, страстна и определено особена приказка, която несъмнено заслужава да се търси.