Агнешки филм: Слухове за дата на издаване, актьорски състав, сюжет и това, което не знаехте – Doms2cents

Октомври е месец на Хелоуин и обикновено е затворен за хората днес, а какво може да бъде много по-добро, за да направи Хелоуин дори много по-вълнуващ и зловещ от един слашър филм? Да, разговаряме за един холивудски слашър, който се разбива мигновено през октомври, а този филм е Lamb, A24 Output филм! Не е?
A24 постоянно е в страхотни учебници и по никакъв начин не ни е разочаровал с филмите си, филмите на ужасите като Hereditary (2018), The Witch (2016), The Monster (2016), The Lighthouse, е производственият шедьовър на A24 това премина с вълнуващи цветове, всъщност ни накара да полудеем и да открием, че кръвта ни е изстинала! и този път също очакваме, че отново получаваме ужасен филм от A24!
И така, кога Lamb излиза на главния екран? и за какво може да става дума? Позволете ни да излезем,
Lamb: Кога Lamb ще излезе на огромните екрани?
Съгласно официалното съобщение, този зловещ филм вероятно ще бъде пуснат на екрана на 8 октомври 2021 г., филмът ще бъде представен в значими кина и за момента няма никакви програми или слухове, свързани с него стрийминг на OTT платформи. Заедно с пускането на Lamb, предстои да бъдат подредени и други филми за пускането на пазара, като например „No Time To Die“ на Джеймс Бонд, „Hill“, „Keep Going Night time In Solo“, „The French Изпращане” ще се състезава с Lamb и всички са невероятни топки!
Така че ще има предизвикателство за АГНЕТО да се изкачи до стълбата от друга страна, представи времето за Хелоуин и отговорите, които трейлърът получи, очаква се да бъде съкрушителен като другите филми на A24!
Lamb: The Solid of the Slasher Flick Lamb?
Снабдяване: Разнообразие, обгърнато в мъчителен фон, на снимката участват Нуми Рапас като Мария, Хилмир Снаер Гу∂Насон като Ингвар, Ингвар Сигурдсон и Бьорн Хлинур Харалдсон. Филмът е режисиран и създаден от Валдимар Йохансон заедно със сценариста и текстописец Сьон.
Агнешко: Какъв ще бъде сюжетът на приказката?
Снабдяване: Individuals.com Историята на филма започва с това, че двойката без деца получава подарък в разнообразието от агне в овчарника си, което те смятат за изпратено от Бога, за да успокои агонията от продължителното им намаляване на загубата на момчето или момичето си нещата вървят нормално и изглежда, че двойката се е помирила сама и сега е доволна с течение на времето. Въпреки това точките започват да стават страховити, а случаите се превръщат в депресиращи за малцината, които са агонизирани, че не се подчиняват на законовите насоки на характера.
В началото на пуснатия тийзър виждаме Мария да проверява гроба и докато трейлърът може да се придвижи, виждаме дете агне, облечено като човешко малко дете, което се разхожда на два крака, като държи ръката на Мария, и след това виждаме проблясъци на кръв- оцветен върху ръката на мъж (опитът не е показан в трейлъра).
Много повече Прозрения
Този филм се насочва към време за джогинг от 106 минути. Тази наклонена черта на ужасите беше показана и на конкурса за филми в Кан през 2021 г. и също спечели награда под Un-specicular Regard-Prize of Originality сред трите номинации, които получи в Кан, а също така беше номиниран на конкурса за филми в Йерусалим под наградата за световно кино.
Започвайки с трейлър, филмът веднага предизвика полемика сред посетителите на шоуто и вече е придобил значителна популярност сред хората благодарение на необичайния си сюжет, който предлага. В самия трейлър историята на филма изглежда необикновена наред с ужаса и със сигурност е пълна с живописни сцени, където филмът е заснет, а аудио резултатите в трейлъра също се чува добри и зловещи!
Така че филмът, в момента, в който е представен, изглежда ще заеме място в сърцата на киноманите и любителите на слашър филми! Така че потенциално A24 отново ни носи шедьовър, който да се насладим и да ни даде Heebie-jeebies!